sobota 29. března 2014

William, Kate a malý George - recenze

Název: William, Kate a malý George (William and Kate and Baby George)
Autor: Christopher Andersen
Nakladatelství: Práh
Počet stran: 320
Anotace: Už od začátku jim bylo souzeno stát se jedním z nejoslavovanějších manželských párů dvacátého prvního století. On, šarmantní a sympatický mladý princ, jenž jednoho dne usedne na anglický trůn. Ona, neuvěřitelně krásná neurozená dívka, která si získala jeho srdce. Společně se princi Williamovi a Kate Middletonové nějakým způsobem podařilo překonat veškerá úskalí a navzdory všem skandálům, mocenským pletkám, tragédiím a všeobecné neutěšenosti, které provázejí britskou královskou rodinu, si vybudovat a udržet pohádkovou lásku. Než se k tomu dopracovali, stihli se stát nejsledovanějším, nejpropíranějším, nejobdivovanějším a nejzáviděníhodnějším mladým párem své generace.
Kniha na Goodreads: Zde
Moje hodnocení: 3/5
Moje recenze: 

Moc děkuji obchodu POPRON za poskytnutí knihy :-)


A ještě pár fotek na závěr :-)



14 komentářů:

  1. Koukám, že se tu neukazuje můj komentář, tak další pokus, chci si to přečíst, jsem na tenhle pár vysazená, i když teda nechápu, proč je v názvu i George, když to končí svatbou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Nešel vložit komentář? Páni, tak to nevím čím je,snad to bude ok :-)
      Jinak v knížce se řeší hlavně jejich minulost, ale to taky není na škodu :) Ale ano- taky jsem čekala, že aspoň druhá polovina knihy bude i o Georgovi :-)

      Vymazat
  2. Já jsem o tomhle páru viděla film, který se mi líbil. A možná, že si přečtu i tuhle knihu, která vypadá skvěle! Na fotkách ti to moc sluší :) Skvělá video recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :)
      Jinak film jsem viděla taky :)
      Měj se pěkně! :)

      Vymazat
  3. Knížka vypadá skvěle, mamka jí měla odněkud půjčenou, ale hned jí vrátila, tak jsem jí nestihla přečíst. Super recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že ten jejich příběh láká skoro každou holku, co někdy snily o tom být princeznami. :D Já jsem o nich viděla snad tři filmy, kde se právě odehrává to jejich seznámení a zasnoubení, ty jejich divoké večírky a tak. Ale asi to nebylo úplně ono, protože to přece jenom hrál někdo jiný. Knížka by mohla být lepší, když si tam přece jenom můžeš představit přímo je. Kdybych měla příležitost, tak bych si tu knížku asi taky přečetla. :) Přece jenom je to hodně tlusté, ale láká mě to. :D Úplně jsi mě navnadila, sakryš. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle knížka je rozhodně zase trochu víc přiblíží :-)
      A to jsem teda ráda, že jsem Tě nalákala! :D

      Vymazat
  5. Skvělá recenze, super fotky a krásné video! :-) Tahle kniha vypadá opravdu zajímavě a možná se po ní i podívám. O královskou rodinu se sice moc nezajímám, ale koukala jsem se na svatbu Kate & Williama. :-) Vlastně jsem ještě viděla film, který je podle nich natočen. :-) Měj se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! Ten film jsem taky viděla :) Taková slaďárna, ale proč ne :D

      Vymazat
  6. Recenzia ako taká mi prišla fajn, len mi napadlo, že by sa zišlo upozorniť, že človek nemôže veriť úplne všetkému, čo kto napíše. Takže ak sa naozaj zaujímaš o britskú kráľovskú rodinu, skús sledovať aj nejaké tie oficiálnejšie stránky, fóra a podobne, kde je malá pravdepodobnosť skresľovania informácií :) Nemyslím to teraz nejako negatívne, len niektoré veci, čo si spomínala mi prišli, že nemusia byť stopercentné. Avšak túto knihu som ja sama nečítala, takže hodnotiť ju veľmi nemôžem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říci, že tvá recenze na tuto knihu mě velmi zaujala,protože já sama královskou rodinu prostě žeru.:D Mluvíš o královské svatbě. Jen abych ji mohla vidět jsem nešla do školy seděla u rádia a počítače aby mi nic neutelko. Každopádně ted ke knížce... Po tvé recenzi mám hroznou chut si jí přečíst. Četla jsem dvě knížky o královské rodině( z toho jednu recenzuji na svém blogu) a tahle by se k tomu akorát hodila! Takže ti velmi děkuji za tip na super knížku a překrásné recenze a blog! Rozhodně se sem budu vracet častěji:)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com