úterý 18. března 2014

Knižní chvilky 10

Krásný úterní večer všem! :-)
Knižní chvilky opět po dlouhé době, ale jak jsem už několikrát zmiňovala - kromě videí chci i fotit (na Verunku a spol sice nemám, ale i tak mě to moc baví :-D ), takže bych ráda i psala tzv."fotkové články" (tak já tomu aspoň říkám). Mě ze všeho nejvíc baví právě sledovat videa a fotkové články, takže bych oboje chtěla mít i tady na blogu :-) Doufám, že když Vás baví moje videa, budou Vás bavit i tyto články :-)Pojďme se tedy podívat na dnešní knižní chvilky ...
Dnešní den byl pro mě poněkud hektický, protože už od rána mi bylo špatně. Neskutečně moc mě bolelo v krku, přidala se k tomu rýma, bolest hlavy - takže nic příjemného :-( Ve škole jsem to nějak přežila, ale zapomněla jsem, že má dneska Eda svátek. Čehož tedy moc lituju :-( Jak mi bylo špatně, prostě mi to nedošlo :-( Takže Edo- pokud toto budeš číst, moc se omlouvám!! Čokoládu ode mě dostaneš, jenom se zpožděním no :-(
Když jsem přijela domů, měla jsem v plánu točit videa (plánovala jsem si to už asi týden dopředu), ale kvůli mému stavu se mi i to nepovedlo. Dneska celkem den blbec :-D Tak jsem byla chvilku na počítači a pak jsem si zalezla do postele s knížkou. Teď už se dostáváme k té zajímavější části, co? :-)
V poslední době (několik měsíců) strašně moc ujíždím na sladkém. Milka, Nutella, Koko, lentilky ... svým způsobem mě to hrozně štve, ale nemůžu se toho zbavit!! Má to někdo z Vás taky tak? Začínám z toho být trochu zoufalá, nechci skončit s cukrovkou :-D
Takže do postele jsem si hezky s sebou vzala i dva teplé a křupavé toustíky s Nutellou ( ♥ ) a byly opravdu vynikající :-)
Momentálně čtu Rváče a ... jo, líbí se mi :-) Je to zas něco jiného. Zatím je to celkem zajímavé a čte se to hezky, rychle. V podstatě je knížka o 17letém klukovi, kterému někdo zavraždí nevlastního tatínka a hlavní hrdina Finn se snaží najít skutečného vraha, protože policie viní z vraždy ho. Knížku u nás vydalo nakladatelství Fortuna Libri minulý rok. Mimochodem knížku napsal manžel paní, která napsala 50 odstínů šedi :P Ale můžu Vás ujistit, že žánrově je to něco úplně jiného :-)
Včera se mi poštěstilo dočíst hned dvě knížky a to sice Dech a životopis Kate a Williama. Co se týče životopisu, hodně mi změnil pohled na Williama a Kate, bohužel spíš v tom špatném slova smyslu. No a Dech mi vyrazil dech, dokonalá knížka :-) Napřed jsem k ní přistupovala spíš jako k další dystopii, ale je to... wow, geniální :-) Na obě knížky bude do konce týdne recenze :-)
No a takhle nějak dneska vypadalo moje čtecí království :-) 
Ještě jsem si hezky uvařila čaj a i když mi bylo špatně, bylo mi vlastně krásně :-)
No a tady ještě nakonec série mých nešťastných fotek :-D Opravdu jsem se dneska na natáčení těšila, trošku mi ta nemoc nabourala plány no :-(

---------------------------------------------------------------------------------------

Zítra brzo brzičko ráno jedu na oční (třeba budu mít brýle :D) a pak asi zůstanu doma, tak si budu číst. Mějte se krásně a nezapomeňte mi napsat, jak se máte!!
Rodaw :-)

14 komentářů:

  1. Tak jsem si říkala, že už mi ty fotky docela jdou, ale ty Tvoje jsou mnohem hezčí, super. Rváč má pěknou tu obálku! Udělala jsi mi chutě na nuttelu mňam :D Chudák Eda, ale znám to, když mi není dobře jsem úplně mimo taky. Co se tam psalo, že jsi změnila pohled na Kate a Williama to mě docela zajímá. Brzy se uzdrav a odpočiň si :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek a pěkné fotky. :) Tak se nám brzy uzdrav, abys mohla natáčet. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný příspěvek, jsem moc ráda, že jsi pro nás zase něco nafotila. Páni, Nutellu už jsem neměla moc dlouho, mám na ni chuť. Já jsem dneska byla v kavárně v Academii a dala jsem si toust a jablky a medem - to byla fakt mňamka, myslím, že zítra si to zopakuju. :-) A jsi úžasná, že jsi tak rychle dočetla ty dvě knihy od posledního videa, já jsem teď ve čtení jako hlemýžď. :-D
    Přeji Ti, ať se máš náramně a Tvé dny jsou radostné a plné sluníčka... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkný článek! a ještě jednou přeji brzké uzdravení ;-) jinak jsem ráda, že se ti Dech taky tak líbil. přesně jako ty jsem čekala, že to bude další "průměrná" dystopie, ale po dočtení jsem byla velmi příjemně překvapená a už se moc těším na další díl. je fajn, že tahle série má díly jen 2 a nemusíme čekat ještě déle. a už se taky těším na další video! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě tvé fotkové články číst budu. :) Snad se brzy uzdravíš. A s tim sladkým si nedělej starosti, nejsi sama. Také mě to štve, ale nejde s tím nic udělat. ):
    Na videa se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné fotky :) Rváč vyzerá super ;)
    Závislosť na Nutelle zdielam :D len ma z toho bolia zuby

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle se mi strašně líbí!!!!!Super!!!Jseš ale chudáček že jseš nemocná :(.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky, hned jsem dostala chuť na Nutellu. :3

    OdpovědětVymazat
  9. Mě dneska taky nebylo moc dobře:( Rváč má krásnou obálku a celkově vypadá jako zajímavá knížka :) Krásné fotky! Přeji ti ať se brzy uzdravíš a těším se na videa! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle články mám moc ráda. Vůbec by nebylo na škodu, kdybys je dělala častěji :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Mali by zakázať fotiť jedlo! Zase som po tomto hladná :D. Fotky sú krásne a teším sa, že bude takýchto článkov pribúdať viac :).

    OdpovědětVymazat
  12. petice divergence na fbc → https://www.facebook.com/events/781548528524985/?ref_newsfeed_story_type=regular

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné fotky :) a nejlepší jsou ty nešťastné! :D
    Na Nutelle ujíždím celý život :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nerada to přiznávám, ale životopis Kate a Willse bych si taky přečetla. Uvidíme, zda stud při půjčování/koupit nezvítězí :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com