sobota 15. března 2014

Goodreads TAG

Krásný večer všem!
Myslím, že skoro každý knihomol má Goodreads a tak jsem se rozhodla natočit Goodreads TAG, do kterého mě nominoval Peťo, za což mu moc děkuji :-) No a pokud byste si mě chtěli na Goodreads najít, můj profil najdete tady. No a tady už je video :-) Do budoucna chci nějaké tagy občas natočit, myslím, že je tu takové zpestření :-)
Všem Vám přeju krásný páteční večer (noc) a hlavně báječný víkend! ♥

5 komentářů:

  1. Super video! ^-^ Já mám na GoodReads účet, bohužel propojený s mým osobním FB, takže když jsem chtěla něco podobného pod svým blogovým jménem, založila jsem si účet na BookLikes, což je v podstatě to samé, ale (napadlo mě to, jak jsi mluvila o tom počtu stránek) vždycky když píšeš, na které jsi stránce, můžeš tam napsat i celkový počet stran, což je výhoda, když je to jiné vydání. Ale pořád mám radši GoodReads, má to takovou lepší atmosféru. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mooooocinky pěkné videjko...Nemohu popsat slovy...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné video, ostatně tak jako všechny od tebe. :-)
    Já jsem stydlín, takže žádné točit nebudu :-D ale abych ti odpověděla, ano já jsem ten druh člověka, co kvůli knížce vydrží dlouho vzhůru. Teď chodím do práce, takže už je to méně časté, ale když jsem byla doma, nedělalo mi to potíže. Nebylo dne, kdy bych nešla spát, před jednou ráno a dokonce jsem několikrát nešla spát vůbec. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com