středa 12. února 2014

Týden s knížkou 37

Všem přeju krásnou středeční noc (v podstatě už čtvrteční ráno, za pár minut bude půlnoc :-) ).
Já jsem dneska byla ještě doma a kromě učení matematiky jsem i natáčela videa. Chvástačka za prosinec se tu ale bohužel objeví až zítra, protože kdybych měla čekat až se nahraje na YouTube, šla bych spát až tak o půl třetí, ve tři. Takže ji v klidu nahraju  zítra a přidám ji sem :-)
Teď ty tři dny (pondělí, úterý, středa) jsem zůstala doma kvůli Vilíkovi, zítra mě bohužel čeká škola a to si pište, že se mi tam vůbec nechce. Píšu několik testů, z čehož jeden z matiky, kterého se dost bojím. Nemám totiž skoro absolutně žádnou prostorovou představivost :D A ať se učím sebedýl, většinou skončím na 4 (tak je to třeba i v chemii :( ).
Zítra po škole si nejspíš půjdu koupit i zrcadlovku (sama tomu nemůžu uvěřit!!), takže zítřek pro mě bude akční den :-)

Mějte se krásně!! A pod videem ještě najdete fotku našich bobků :-)



3 komentáře:

  1. od Sparkse jsem nic nečetla, ale asi se ani nechystám, tyhle romanťárny moc nejsou můj žánr :) zato na Hru o trůny se hodně těším, snad se k ní dostanu co nejdrív. Jsem zvědavá, jak se vyznám v těch postavách, protože se v nich nevyzná asi skoro nikdo :D skvělé video! :) pořád jsem Ti musela koukat na oči, hrozně Ti to takhle sluší :) jé, pejsci jsou úžasní :) hodně štěstí s matikou! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video, jako vždy. Jinak musím ti k Zápisníku jedné lásky říci - můj přítel film viděl a ne jednou! A prozradím ti, že u toho i brečel, jako fakt! Jsem docela zírala, ale nedivím se, je to krásný film a kniha je taky velmi povedená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video a skvělé knížky :) Ale příště bys tam nemusela prosím dávat tu hudbu, je to bez ní mnohem lepší alespoň podle mě :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com