neděle 16. února 2014

Měsíční chvástačka: LEDEN 2014


Ahoj, všem Vám přeju krásný nedělní večer!!
Já většinou nedělní večery moc v lásce nemám, protože vždycky v pondělí vstávám před 5 a to je pro mě za trest :D Tento týden však budeme mít jarní prázdniny, takže se na něho moooc těším :-)
Budu natáčet videa, půjdu do kina na Zimní příběh a pojedu do Prahy na knižní akci a otevření nového nakladatelství. Pro mě to bude báječný týden!:) Ale pojďme se vrátit do ledna...

Za leden máme celkem 29 knížek, což je poněkud vysoké číslo. Video jsem uložila ve vysoké kvalitě i do notebooku, takže zhruba takhle kvalitní by videa měla být :-)
Všem přeju příjemné sledování :) Dneska jsem měla plodný den a kromě tohoto videa natočila hned 3 recenze!!! Zápisník jedné lásky, Hrej hráčem, Bianca. Takže se na ně můžete těšit :-)
A ještě k videu: odkaz na trailer k filmu - TADY. Film se v originále jmenuje The Resident :)

Mějte se krásně, přeju dobrou noc! Já jdu do postele, čeká mě tam Hra o trůny♥


10 komentářů:

  1. 29 knížek? To je úžasné číslo. =) Moc se těším na recenzi na Hrej hračem. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Vy musíte mít totálně nafukovací dům, protože jinak nechápu, kam to pořád dáváte :D A taky musíte každý měsíc vykrást banku, protože ty knížky nejsou zadarmo :)
    Má poslední vévodkyně je moc hezká, to se ti bude určitě líbit ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Zotročená moc pěkná knížka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uáááá... 29 knih? Cože? Pokud tohle video ukážu rodičům, tak konečně dostanou důkaz, když říkám, že jsem troškař! :D

    OdpovědětVymazat
  5. 29 knížek? Páni! Hrozně ti závidím Carrie, protože se k ní snažím neúspěšně dostat přes všechny známé, ale zatím se mi nepoštěstilo, tak se budu těšit na tvoji recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná sbírka knížek :) U mě je nejhorší, že když si přinesu několik nových knížek, nevím kterou začít :D A nejradši bych četla všechny najednou :) A moc mě láká Obyvatel, asi se po něm podívám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rodaw? Změň si vzhled! Však už Vánoce dávno nejsou :P (nenápadně chodím občas na tvůj blog a čekám, až uděláš jiný vzhled totiž, protože si to říkala ve videu :D)
    Na video už jsem se koukala, je to už déle. A pořídila sis pěknou hromádku knih, to je pravda. Leden byl velice plodný měsíc i u mne :)
    A za chvíli už bude čas točit chvástačku za únor...

    OdpovědětVymazat
  8. Fantastický video drahá moje. :D Jako vždycky. :D Moc doma všechny pozdravuj jo,
    A teď hurá do soutěže:
    Wendy.simot@seznam.cz
    No a co mi v poslední době udělalo radost? Tak především mi dělá radost můj úžasnej přítel, že? Ale pak taky hlavně spolupráce s Omegou a Galateou, za kterou sem strašně moc ráda a moc si jí vážím. :D A v neposlední řadě taky moje závěrečná maturitní práce, která je hodnocená jako nejlepší práce z celého našeho ročníku a dostala sem na ní ne 20-30, ale celých 40-50 stránek, což je boží protože se můžu rozepsat jak jen budu chtít. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Těším se,co řekneš na Čas mezi námi, taky jí mám doma a těším se na ní :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com