neděle 16. února 2014

Aktuálně: 15.2.2014

Ahoj, všem přeju krásné nedělní dopoledne!
Včera jsem nahrála oficiálně první video na mém Sony. Ta práce a celkově průběh natáčení je úplně o něčem jiném :) Jedno video se mi bude na notebooku ukládat mnohem dýl, odhaduju to tak na 4-5 hodin :D Každopádně stát před stativem je něco úplně jiného než jen mít foťáček na poličce. Musím si na to zvyknout, ale něco mi říká, že se na to bude zvykat dobře :-)
Tohle video je opravdu jen taková aktualitka, zrovna teď půjdu natáčet nejspíš Měsíční chvástačku za leden, což bude celkem náročné, protože těch knížek je mooooc :-)
Mějte se krásně a jestli chcete, můžete mi napsat, jak se Vám kvalita nových videí líbí :-)

4 komentáře:

  1. Moc pěkné video! Jak jsi ukázala ten foťák, tak se to fakt zaostřilo a pak zas na tebe! :)
    Jinak.. já jsem neskončila, jen jsem kanál pozastavila. Jo, možná si teď většina lidí myslí, že jsem to vzdala, ale tak jsem to nechtěla. Potřebuju na chvíli pauzu a zkusit něco nového. Trochu mě to mrzí no.. Vím, že to nejde jen tak hned a.. Videa mě hrozně bavila a prostě mě mrzelo, že lidi dali "lajk" a nic nenapsali. Vím, že bych to neměla dělat kvůli likům a tak, ale v tu chvíli mě to hrozně mrzelo. Teď chci prostě více psát a dát si pauzu..

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, i při umělém osvětlení je znát změna k lepšímu o 100%. Skvělé. Určitě Tě to teď i více baví, že jo... :-) Hrozně moc se těším také na Tvé fotografie a doufám, že se zapojíš i do Five things, bylo by to moc prima... :-)
    Jinak k tomu, co jsi říkala ve videu ohledně odezvy čtenářů a sledovatelů, s Tebou souhlasím. Taky jsem si na začátku myslela, že snad žádné čtenáře nenasbírám, ale pokračovala jsem v tom, protože mě to bavilo, pak jsem najednou měla první tři členy na blogu a byla jsem z toho šťastná, postupně jsem se zlepšovala a dnes jich mám tolik, že tomu ani nemůžu uvěřit. Řekla bych, že čtenáři poznají, jestli to člověk dělá doopravdy, nebo jen kvůli popularitě, aniž by se snažil, aby jeho práce byla kvalitní, takže tak. A pokud někdy trvá najít odběratele a čtenáře déle, ale blog nebo videa jsou opravdu dobrá, tak když se vytrvá, nakonec to přinese ovoce... :-)
    Je dobře, že Ty to děláš především kvůli sobě a nenecháš se odradit ničím, dokonce ani nepřejícími spolužáky ze školy. To mám opravdu radost, protože Tvá videa by chyběla spoustě lidem... :-)
    Těším se na další videa a vůbec všechno ostatní...

    Měj se moc hezky.

    (PS: Moc mě potěšilo, že se Ti náramek líbí a nosíš ho. To je úžasné...)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, na Dech jsem nedávno psala recenzi, doufám, že se ti to bude líbit, tak jako mně :).
    To zaostřování tam sice trošičku slyšet je, ale kdybys to neřekla, tak si toho nevšimnu a nevím, jestli jsi s tím zvukem něco dělala, ale mně přijde výborný ;).
    Tipy pro blogery se určitě budou hodit :).
    Krásné video, hned mám příjemnější den :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ta knížka je Soumrak království ;) Tu už mám přečtenou a minulý týden vyšel i druhý díl, Soumrak království - Jaro rebelů.
    Jinak video je super a těším se i na fotky.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com