středa 15. ledna 2014

Měsíční chvástačka: ŘÍJEN 2013

Všem přeju nádherný večer a tady je nové video, tentokrát (opožděná:P) chvástačka :-)


7 komentářů:

  1. V pasti ma hrozně pěknou obálku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video. Já jsem Ti chtěla ještě jednou moc poděkovat, že jsi mi na knižním srazu našla tu knihu Válečný kůň, mám z ní úplně ohromnou radost a taky se na ni velmi brzy chystám... :-) A o knize V pasti stále uvažuji, myslím ale, že si ji nakonec koupím. Slyšela jsem o ní pár pěkných věcí a hrozně se mi líbí ta obálka... :-) A Spolubydlící je úplně super film, o knize popřemýšlím... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. V pasti bych si taky chtěla pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přírůstky...hodně si mě nalákala na Válečného koně, o této knize jsem ještě neslyšela, ale miluju příběhy, kde hrají roli zvířata a koně speciálně, takže po této knize se rozhodně podívám. Navíc mám hodně knih z druhé světové války, ale z té první jsem snad zatím ani nic nečetla. A kniha V pasti mě také zaujala, i když jsem na ni slyšela dost rozporuplné názory...jsem zvědavá, co na ni řekneš ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Válečný kůň už je objednaný...neodolala jsem! Takže díky za tip, i když mě máš zároveň na svědomí, až mě zavalí to množství knih, které mám doma. :D

      Vymazat
  5. Skvělé video! Válečný kůň vypadá velmi zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vojnový kôň bol krásny film! :) Zvlášť ako milovníčke koní sa mi veľmi páčil. Knihu som zatiať nečítala tak potom daj vedieť, aké to bolo :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com