pátek 3. ledna 2014

Dnešní úžasný balíček od Terezky

Dneska mi neskutečně velikou radost udělal balíček, který jsem zrovna dneska vůbec nečekala - a to sice výhra z vánočního hopu od Terezky. Pokud neznáte její blog, určitě se kouknětě, chodím tam moc ráda :-)
Jak už jsem psala- neočekávala jsem, že by výhra dorazila zrovna dneska. Po obědě jsem ještě rychle dobalovala dárečky pro Wendy a byla jsem docela v dost velkém časovém skluzu, protože jsme odpoledne jeli do města. Takže to pro mě bylo obrovské a rozhodně milé překvapení. Kromě vyhrané knížky jsem v balíčku našla i další věcičky, co mě neskutečně potěšily. TEREZKO, MOC DĚKUJI!! :-) No a samozřejmě na oplátku pošlu něco i já Tobě :-)
A co že mě dneska tak potěšilo? :-)




Carrie pro mě bude první Kingovka. Jsem neuvěřitelně zvědavá, jak se mi bude líbit. Někdo si ji chválí, někdo ne. Já jsem od Kinga nic nečetla, což považuji za poměrně velikou ostudu, protože mám ráda horory. Carrie není moc tlustá a tak bych ji chtěla přečíst co nejdříve :-) Četli jste Carrie? Líbila se Vám? Jestli chcete, napište, budu moc ráda :-)



... naprosto nádherné ručně dělané knižní záložky, do kterých jsem se zamilovala na první pohled. Už teď jistě vím, že všechny využiji. Jsem z nich nadšená :-)


No a dech mi vyrazil i nádherný dřevěný náramek a krásné barevné tužky :-) Ty tužky už mám zařazené a hned zítra s nimi budu psát :-) Náramek jsem si na ruce i zkoušela a nejen, že vypadá skvěle, je i nesmírně pohodlný! Cítím se v něm moc dobře :-)




Čekalo mě i krásné psaníčko, které mě zahřálo u srdíčka :-)




Zkrátka mám velikááánskou radost, děkuji Terezko!! :-)

Jinak zítra bude opět video. Doufám, že nevadí, že i píšu články s fotkami. Chtěla bych dělat oboje - jak videa, tak fotit. Doufám, že se mi povede to nějak skloubit dohromady :-)

Zítra také začnu pracovat na novém designu :-)
Mějte se krásně, dobrou noc! :-)

9 komentářů:

  1. Krásné fotky, krásná kniha, krásné záložky a krásné psaníčko! :) Škoda, že nejsem šikovná, také bych ráda vytvořila záložky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty záložky jsou užasné. A carrie se neboj, je to klasika, napsal sice i lepší knihy,ale carrie je carrie

    OdpovědětVymazat
  3. .. a hlavne treba dodať, že kamoška krásne píše :-)
    Madro
    www.madro.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vlastnoručně vyrobené záložky jsou prostě boží. :-) A Carrie Ti moz závidím, jsem si jistá, že bude skvělá... :-)
    P.S.: Je fakt super, že teď na blog přidáváš více fotografií. Mám radost... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem moc ráda, že ti balíček udělal radost! Krásný fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty záložky jsou moc hezký. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na tuhle knížku jsem zvědavá, více se ale asi těším na film!♥ Musím se už na něj podívat! Jinak ty záložky jsou nádherné!!!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty záložky ti teda strašně závidím, jsou opravdu skvělé :)
    Carrie jsem četla a musím říct, že se mi líbila. Možná jsem od toho očekávala něco jiného, ale nijak zvlášť mě nezklamala. Hlavně máš štěstí, že máš tu s novou obálkou, ta stará je opravdu příšerná :D

    OdpovědětVymazat
  9. Carrie mě strašně bavila, ale nepřijde mi to úplně jako horor :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com