úterý 24. prosince 2013

Vánoční speciál♥2013: 3.díl (Dárečky)

A je to tady! Je večer 24.12.2013, já mám pár minutek času, než mi začne pohádka (na ČT1, koukáme se takhle každý rok, je to tradice :-) ) a tak rychle přidávám video o dárcích, které jsem točila včera. Během dnešního večera také natáčím, takže zítra můžete očekávat sestřih z mého Ježíška:-)
Už jen pohádka a pak dárečky ♥ To čekání.... ach! :D Ale myslím, že pohádka bude moc pěkná :-)
No a tady je video, na konci i s bonusem! :-)
Snad se Vám bude líbit :-)

6 komentářů:

  1. Krásné video, úplně z něho čišela Tvoje láska k obdarovávaným... :-) Ty vykrajovátečka na gingermany jsou skvělé, babička jistě měla obrovskou radost. Jinak se mi líbilo úplně všechno, co jsi pro své blízké koupilo. Jinak koupit dědovi něco, co může sníst byl bezva nápad... :-D Věřím, že jsi všechny strašně moc potěšila. A koupila jsi toho pro ně opravdu spoustu. :-) Doufám, že i Ty jsi pod stromečkem našla, co sis přála... :-)

    Já jsem bráchovi koupila takovou huňatou stříbrnou deku heboučkou jako samet, protože když jsem se u něj dívala na film Jeníček a Mařenka, tak jsem si všimla, že by ji potřeboval. :-) Tátovi jsem dala knížky o architektuře, protože v nich rád hledá inspiraci (je architekt). :-) A mamince rukavice, které si přála a pyžamko... :-)

    Užívej si zbytek Štědrého večera a měj se moc krásně... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné video a opravdová spousta dárků. To museli být všichni tááák hodní :) Jak píše Verča, je vidět, jak si se snažila potěšit své blízké :) A věřím, že se to všem moc líbilo a potěšila jsi je :) Jinak Edovi počítač, kolik stál? To musel mít Eda radost :) A copak jsi dostala Ty krásného? To se asi dozvím z dalšího videa :)
    Měj se moc krásně a užívej si rodiny! A snad už je pejskovi dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video. Ty vykrajovátka na perníčky jsou skvělé!:) Kalendář je tradice, to já vždycky dostanu s pejsky.:3 Ten čokoládový medvídek je pěkný! Myslím, že toho vůbec nemáš málo!
    Ten polštář je boží!:)) Jojo, aroma lampa.:) To úplně zbožňuju, hlavně když si to o Vánocích zapálíš. Některé vůně voní fakt skvěle.
    Ti plyšáci pro pejsky jsou krásní! Já hračky Amy nemůžu kupovat, pak jich má hodně.:D ( naše fenka;))
    Skvělé video, těším se na další video! :3

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, obdivuju, že do dárků investuješ tolik peněz! Já mám pro mamku čepici a šálu a ještě jí asi udělám šperk z korálků (pojedu za ní až za pár dnů), pro tátu domácí paštiku a pro oba dohromady jsem vytvořila blog, na který chtějí psát o jejich štěňátku. Pro sestru mám taky čepici a hand made šperk, takže se dá říct, že pro moji rodinu mám samé doma vyrobené dárky (čepice vyráběla kamarádka). Nej. kamarádka ode mě dostala taky blog, denní a noční bio-krém a ještě pár drobností.

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo!!!!Máš jich opravdu hodně!Já jsem jednomu členovi rodiny dala maximálně dva dárečky!!!! :D Obdivuji Tě!

    OdpovědětVymazat
  6. Výborné video a super bonus! :) zdá se mi to, nebo je Eda ve většině videí na notebooku? :D ten polštář pro mamču je úžasný! Jak tam máš takový ten sněhuláčkový balicí papír a ten zlatý - nekupovala jsi je náhodou v Luxoru? :D měla jsem odtud přesně takové :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com