neděle 22. prosince 2013

Vánoční speciál♥2013: 2.díl (Povídání o Vánocích s maminkou)

Ahojky!! Společně s mamkou Vám přinášíme speciální vánoční video, ve kterém mamka povídá o Vánocích, ale ke konci i o knížkách :-) Doufám, že se Vám bude video líbit :) S mamkou se mi natáčelo skvěle, je to úžasný parťák!!! Myslím, že jsme si obě natáčení užily :-)
A tady je video:

6 komentářů:

  1. Také přeji všem krásné Vánoce :). Máš moc sympatickou maminku a klidně by mohla mít vlastní knižní blog, jde jí to :). Ne, že bych to mohla posuzovat... Vaši pejsci jsou úžasní :). Vždycky jsem chtěla pejska nebo aspoň kočičku, ale rodiče mi to nikdy nedovolili, nevadí :).
    My taky zdobíme stromeček až zásadně 24. - jinak už si to nedovedu představit, tradice :).
    Souhlasím s tím, že o Vánocích jsou na čtení asi lepší romány a takové to volnější knížky, než thrillery a horory, ale zároveň to docela popírám - včera jsem dočetla BZRK od Cooboo :D.
    A u nás se knížky dávají k Vánocům vždycky, právě spíš než za celý rok, protože moje mamka na čtení vůbec nemá čas a táta chodí do knihovny a razí filozofiii "Když si to můžeš půjčit, tak proč si to kupovat?", ale pod stromeček zase knížky schvaluje :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje maminka je tak strašně sympatická :) A máte mezi sebou tak krásný vztah to je úplně úžasné! My zdobíme stromek většinou 23. večer, protože druhý den děláme salát, řízky, kapra, zdobíme stůl a tak vše. A já na Vánoce vždycky čtu to, co mám rozečteno a pak Agathu Christie, protože jí dostanu na Štědrý den už asi poslední čtyři roky a pak jí hned čtu :) A vosí úly taky miluji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty vaše pejsky miluju, jsou krasní a připomínají mi toho mého blbečka malýho. Mamka je moc sympatická,ale to už jsem tady někde psala :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jistě, že máme maminku rádi!! Vypadáte spolu moc hezky a aspoň víme, po kom ta naše hodná blogerka je :) určitě si to spolu všichni užijte.. ten rituál s kopcem zní úžasně

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video! Tvoje maminka je velmi sympatická. Těším se na další video s ní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné video, všichni jsme mi vykouzlili úsměv na tváři :)
    Nezapomeň všechny pozdravovat a snad se pacienti brzy uzdraví =)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com