pondělí 16. prosince 2013

Týden s knížkou 33

Krásné poledne všem, přidávám Týden s knížkou :) Natočila jsem ho už včera a měla jsem taky v plánu zveřejnit ho už včera, ale kvůli rychlosti nahrávání ho přidávám až dnes. Doufám, že se Vám bude líbit :) Do natáčení mi ještě volal Eda a možná je to trošku zmatené, doufám, že to nebude vadit :)
Taky se tak moc těšíte na Vánoce jako já? ♥
Dneska odpoledne budu stříhat Otázky a odpovědi, snad to všechno zvládnu!! Zatím se mějte krásně :)

5 komentářů:

  1. Kámo super video! Hrozně mě rozesmál ten hovor s Edou :D Ten film jsem neviděla, ale viděla jsem Roznese tě na kopytech, to bylo taky natočené podle její knihy a bavilo mě to, nevidělas ho? :)
    Jinak to Mé sladké šestnácté století si teda asi vezmu od Albatrosu...a co zatím říkáš na Myši? :)

    PS: Super video!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mé sladké šestnácté století si chci přečíst, hodně mě to láká. Obraz Doriana graye si chci taky přečíst, ale abych pravdu řekla víc mě láká film :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že tě obdivuju, jak se nebojíš postavit, před tu kameru a začít mluvit, a i když tě vyruší telefon, tak mluvíš dál a neztrácíš nit. Prostě super! :) A na otázky a odpovědi už se těším a fandím ti ve stříhání :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super :) Těším se na otázky a odpovědi :) Já ti doporučím hodně super knížku, ale asi se ti nebude líbit: Stephen Leacock: Literární poklesky. Jen nevím, jestli ji seženeš....my máme vydání z roku 1971 a nevím kolikrát byla vydaná....každopádně se mi moooc líbí !! :))) (ale když jsi spíš na horory, tak to asi nebude pro tebe :/ )

    OdpovědětVymazat
  5. Taky by mě zajímalo co říkáš na knihu Myši, koupila jsem si ji za směšný peníze,ale zatím jsem se k ní nedostala...

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com