pondělí 9. prosince 2013

Týden s knížkou 32

Krásný den všem!! Dnes asi bude poměrně dost článků. Jsem sice nemocná doma, ale protože jsem se právě teď nalíčila (natáčíme s mamkou video, které nesouvisí s knihami.. ale i tak ho sem dám), tak mám v plánu dnes natočit ještě něco :)
Tady je "nemocný" Týden s knížkou :) Omlouvám se, že je video poměrně dost tmavé. Jak se ale brzo stmívá, nic s tím neudělám :( Pokusím se pokud to půjde točit videa za dne (takže o víkendu, protože ze školy se vracím většinou za tmy..)
A Vy mi nezapomeňte napsat, jak se dneska máte!! :)

4 komentáře:

  1. Milá Rodaw, děkuji moc za tak krásná slova na konci. To jsi mi udělala neskutečnou radost. Hrozně mě těší, že ses kvůli mně rozhodla knihu Projekt manželka přečíst, a doufám, že Tě nezklame. A největší radost mám z toho, že se ke mně opravdu tak ráda vracíš a mé články čteš. To je naprosto úžasné a já nevím, jak Ti za to dostatečně poděkovat. Udělala jsi mi opravdu krásný den... :-)
    Já jsem Ti zase chtěla říct, že Ty jsi nejlepší ve videích, jsi hrozně milá a přirozená ve vystupování. A pěkně mluvíš. Protože já tak hezky nemluvím, mám v hlavě moc myšlenek a rychle je chci říct, ale většinou hledám slova, jak myšlením předbíhám mluvení. Psaní mi jde lépe. Ale myslím, že natáčení videí by mi mohlo pomoct to zlepšit... :-)
    Hrozně moc se budu těšit na Tvá další videa a také recenzi Mého sladkého šestnácho století, protože tu knihu jsem si koupila a těším se na ni... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že vůbec nevadí, když píšeš články místo videí, já mám čtení článků ráda a spolu s těmi fotkami a tak je to přece super. :) A taky moc nechápu, když se někoho zeptám na Vánoce a on mi řekne, že je nemá rád, je to jen o stresu a penězích atd.. To já se na ně těším každý rok strašně moc a užívám si je po svém a tak to je prostě o tom, o čem má.. Tak ti přeji krásné přípravy na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. S Vánocema to máme stejné:D

    OdpovědětVymazat
  4. Na Návnadu si mě nalákala. Mé sladké šestnácté století si určitě přečtu :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com