středa 18. prosince 2013

Poděkování Verunce z blogu Knižní přátelství :-)

Toto video je především jako poděkování pro Verunku za to, jak skvělá je osoba a jak krásné dárečky mi poslala. Děkuji, díky Tobě mám ještě o mnoho více krásnější Vánoce, děkuji ♥
Šokem pro mě bylo zjištěný, že jsi náramek vyráběla Ty sama! Je nádherný, něco takového bych nikdy nedovedla!! Moc Ti za vše děkuji, i za Tvůj blog. Je to místo, kde se cítím dobře a moc ráda se na něho vždy vrátím :) Do života Ti přeju jen to nejkrásnější!! :)

Určitě blog Verunky navštivte, stojí za to!! :-)
A tady je video, ve kterém uvidíte i Arínka :-)

5 komentářů:

  1. Já děkuji za takové krásné video, tím jsi mě opravdu potěšila. Jako bych mohla být u toho, když sis balíček rozbalila, což je naprosto skvělé... :-)
    Ten krepový papír tam byl proto, aby se věci cestou k Tobě neponičily, a taky proto, abys je v něm musela tak trochu hledat a byly pro tebe překvapením. :-) Jinak ty perníčky jsou Gingermani (nebo-li zázvoroví mužíčci), kteří se tradičně pečou v Americe. Určitě si vpomeneš na toho roztomilého perníčka ze Shreka, kterému se zlomila nožička... Pekla jsem je letos poprvé, protože jsem náhodou objevila na vánočních trzích vykrajovátko, z čehož jsem byla nadšená. :-) Je to vpodstatě perníkové těsto, ale protože nebyly schovaní v plechovce, ale jen takhle v plechovce, tak už budou asi docela tvrdí, tak pozor na zuby... :-)
    Jinak ten balíček nepřišel kvůli Vánocům, ale proto, že jsem Ti chtěla udělat radost za to, že jsi ji udělala Ty mně. Poslala jsem Ti ho prostě proto, že si ho zasloužíš a že jsi vážně bezva. Tekže Ti přišel kvůli tomu, jaká jsi, ne kvůli tomu, že se blíží Štědrý den... :-)

    Ještě jednou moc děkuji za tohle video. Měj se moc krásně a ať máš krásný předvánoční čas plný úžasných knih a výborného cukroví... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc hezké, že Ti poslala dárek :) Verunky blog mám také moc ráda, je hrozně krásný, kreativní a osobitý :)

    OdpovědětVymazat
  3. nojo, Verunka je opravdu šikovná, hezké věci ti poslala, to je hned poznat, když někdo dělá něco s láskou a dobrým úmyslem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám ráda Verunky blog. Už jsem vyzkoušela i dva recepty na vánoční cukroví a všíchni si je chválí :-)
    Arinek vypada jako plyšáček :-) jsem ráda,že už mu je lépe :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné video:-) Je krásné, když si na tebe někdo vzpomene.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com