pátek 27. prosince 2013

Knižní chvilky 9

Po opět docela dlouhé době přidávám Knižní chvilky, ale možná Vás potěší, když napíšu, že je budu přidávat častěji, protože mám tento projekt opravdu moc ráda a myslím, že je škoda přispívat do něho tak málo :-)
Mé dnešní odpoledne bude pracovní a odpočinkové zároveň. Budu pracovat na blogu, stříhat videa, natáčet, ale zároveň se i s mamkou koukat na pohádku, mou nejmilejší - Jak se budí princezny. No a mou druhou nejmilejší pohádku - Tři oříšky pro Popelku máme na programu zítra:-)
Dnešní den začal krásně. Poštou mi přišly hned dvě zásilky. Na obrázku můžete vidět čertíka, co mi střeží postel. Na hlavě má čepičku, kterou mi opatruje než půjdu natáčet video :-) Čepičku mám od Wendy, které neskutečně moc děkuji. Nejenže je čepička krásná, Wendy je strašně moc hodná a neuvěřitelně milá dívka a mně je moc líto, že nás dělí taková dálka :-(


No není nádherná? ♥ Zítra si ji vezmu na KNIŽNÍ SRAZ!!

Přišla mi dneska taky obálka od Zdeniny, kterou mám taky moc ráda. Poslala mi krásný dopis, pohled, ale i překrásného tučňáčka, kterého si pověsím na zeď v pokojíčku. Strašně moc se mi líbí!! :-)

No a tady je můj pracovní koutek, ve kterém zrovna píšu tento článek a budu stříhat videa :-)
Za chviličku jdu taky do sprchy, umýt si hlavu a tím se pomalu, ale jistě začít připravovat na zítřejší sraz :-D Také jsem zapomněla napsat, že budu odpoledne balit nějaké dárečky pro bloggery :-)

A u toho všeho mi dělá společnost mňamózní káva, kterou piju z termohrnečku, který mi nadělil Ježíšek :-) Jestli jste zvědaví, jaké dárky jsem letos dostala, můžete se večer podívat na video, které jdu připravovat :-)

No a tady je kráska, kterou momentálně čtu. Přes rok jsem se k tomu odhodlávala. A je to úžasné, chytlavé, napínavé a kruté. Je celkem problém odtrhnout se od toho.. :-)

Jak se máte Vy? Co plánujete na odpoledne? :-)


18 komentářů:

  1. Krásné fotečky, Knižní chvilky jsou skvělý projekt, taky jsem se rozhodla zapojit, když už jsem se KONEČNĚ znova vrhla do blogu. :-D :-D... Hru o trůny jsem dostala na Vánoce, zatím se k tomu odhodlávám, asi si ještě chvilku počkám, až budu mít tu správnou náladu, ale určitě mě zajímá, co na knížku řekneš! :-)... Jinak já jsem v noci, nebo spíš brzo ráno dočetla Hvězdy nám nepřály, tak se z toho nějak nemůžu vzpamatovat :-(... ale plánuju začít číst Reset, no a samozřejmě taky musím dočíst Mé sladké šestnácté století. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hvězdy nám nepřály je hodně hodně dojemná knížka, mě hodně poznamenala :-(
      Hra o trůny je fakt skvělá!!! :)

      Vymazat
  2. Knižní chvilky strašně moc miluju, takže bude jenom dobře když je budeš dělat častěji. Jinak strašně moc se mi líbí ta tvoje chlupatá záložka co máš právě ve Hře o trůny, nemůžeš mi říct kde si ji sehnala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky Knižní chvilky strašně moc ráda a přidávat články do této rubriky mě moc baví :-) Záložku jsem dostala před rokem k narozeninám od mamky a je z Dobrovského :-) Jmenuje se Střapáček a je to skvělý knižní kamarád!! :-)

      Vymazat
  3. Knižní chvilky zbožňuju! Skvělý článek. Je mi líto, že se srazu nemůžu zůčastnit, ale je to trochu jinde než bydlím no..:( Jinak doufám, že pak o tom napíšeš nebo natočíš, jsem hrozně zvědavá. A třeba to příště bude někde blíž a uvidíme se.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra mám rozhodně v plánu točit a fotit :-) Takže video bude :-)
      Je škoda, že nás dělí ta dálka, to je mi moc líto :-(

      Vymazat
  4. Krásné fotky. Jsem zvědavá, co jsi vše dostala. Termohrneček je krásný, já jsem na tyhle věcičky ujetá :) Já se teď právě přesouvám s přítelem k příteli a večer půjdeme na Hobita 2 a zítra k jeho mamce. Hra o trůny je pěkná knížka, ale člověk na ní musí mít čas a klid a toho já mám strašně málo, ale těším se, že si ji přečtu znovu a pak druhý díl, který js pr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem právě dostala k Vánocům :) Taky jsem dostala tablet, tedy spíš půlku :D abych mohla blogovat i u přítele a nemusela tahat notebook, ale ještě jsem nerozchodila externí klávesnici :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky! :)
    Jsem ráda, že se Knižní chvilky tak líbí :) Asi taky nafotím něco do tohohle projektu. když už jsem ho vymyslela :D :)
    Hra i trůny.. Ehm..:D Ty víš, jak to s nmi mám, ale asi se do nich pustím a dočtu to!
    Musím! :D Je to super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky! :-) Tento stejný termohrnek jsem také našla pod stromečkem! :) Jinak Hra o trůny vypadá skvěle, doufám, že si ji někdy přečtu. :-) Uvažovala jsem ještě o seriálu, ale to až po přečtení knihy. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Jsem ráda, že jsem tě mile překvapila a tučňák se ti líbil. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta čepička je krásná. Hru o trůny bych si taky chtěla přečíst, ale bojím se že se mi to nebude líbit :// :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musím si Hru o trůny taky konečně přečíst, protože o tom každý básní a já pořád nevím, o co vlastně jde. A ta čepička je vážně krásná :))

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJ! Máš strašně krásná videa i články tady na blogu i když jsem na něj narazila až ted' :) díky tobě budu číst nějáké knížky které bych bez tebe ani neznala :))

    OdpovědětVymazat
  11. AHOJ! Máš strašně krásná videa i články tady na blogu i když jsem na něj narazila až ted' :) díky tobě budu číst nějáké knížky které bych bez tebe ani neznala :))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com