pondělí 16. prosince 2013

8 days until Christmas

Ahoj mí milí, tak už nás od Vánoc dělí jen 8 dní.
Já vím, měly být Otázky a odpovědi, ale dozvíte se ve videu, proč je tu zde dnes neuvidíte. V době, kdy jsem točila toto video to bylo zlé, ale teď je to ještě horší. Sedím u notebooku a mám na krajíčku, skoro pláču. Není ještě důvod k slzám, ale já se bojím toho, co přijde. Tento rok byl pro mě strašný. Nedaří se mi ve škole, byla jsem v nemocnici, pak byla v nemocnici moje maminka, která se z toho ještě nevyhrabala a každou noc se budí bolestí a necítí úplně dobře jednu nohu. S Edou jsem si zažila strašné psychické vypětí, když mě jeho matka nenáviděla, přála mi jen to nejhorší a snažila se, abych se s Edou vůbec neviděla. Já vím, že na Vás působím mile a já taková chci být vždycky. Chci, aby i můj život byl prosluněný jako má videa. Chci, aby všechno bylo krásné. A někdy si říkám, jak je život nefér :( A taky si někdy říkám, že vlastně blog a videa jsou to jediné, co u mě vždy fungovalo na 100% a kde se mi dařilo. Ano, Rodaw se Vám vyznává. Na většinu lidí působím jako veselý človíček, já taková asi i jsem, ale chtěla bych, aby byl život lehčí. Panejo.. chtěla byh toho tolik. Chtěla bych, aby byla moje mamka zdravá, aby to s Edou šlo jinak... tolik věcí.. aby nebyly nemoci, aby lidi netýrali pejsky...
Jsem strašně ráda, že mám svůj blog. Místo, které opravdu funguje. Jsem ráda, že mám Vás. 
Dneska se stala další hrozná věc... pro mě naprosto nesnesitelná.. Něco se stalo Arínkovi. Nikdo neví přesně co. Nejspíš má něco s páteří, ale to není jisté...
Chudáček když jsem ho ukládala (spí s mamkou) úplně se chvěl, nedalo se to zastavit... mám o něho strašný strach. Prosím všechny hodné lidi, aby se za něho třeba večer pomodlili a nebo na něho aspoň hezky pomysleli. Děkuju Vám. A tady je dnešní video:

14 komentářů:

  1. Držím pejskovi palce, budu na něj myslet, snad to pomůže :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Pěsti držím a doufám, že se tvůj pejsek uzdraví :) Jinak z nenamalovaného obličeje si nic nedělej, myslím, že my to zvládneme ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj pejskovi se určitě po lecích udělá dobře :-) držím mu palce, sama vím jaké to je,když němá tvář trpí a pláče. Vždy mi to trhá srdce...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) Držím palce, ať všechno dobře dopadne. Také mám pejska a vím, jak hrozné je, když je s ním něco v nepořádku a člověk neví, jak by pomohl. Přála bych ti, aby se všechno vyjasnilo a tvůj život byl přesně tak veselý a energický jako tvoje videa! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Rodaw, mrzí mě, co se stalo Arínkovi a moc mu držím palečky, aby byl zase co nejdřív v pořádku! Bude líp, uvidíš... :-) Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Rodaw,
    teď jsi mě přímo rozplakala, v pátek jsme museli nechat uspat naší psí berušku, protože jí selhávali ledviny a poslední dobou se jen strašně trápila, sotva se držela na nohou, nepapala, klepala se, bylo to hrozné se na ní koukat, teď už je v nebi a je jí snad dobře. Doufám nebo spíš věřím, že pejsánek bude brzy zase zdravý a nic ho nebude trápit a Tobě přeji ať se od teď už jen daří. V mém životě stojí vše také za starou bačkoru a přála bych, aby se aspoň Tobě ten život zlepšil! Měj se krásně a pusu pejskovi na čumáček posílám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky držím palce pejskovi, i s naším trhačem doufáme, že bude brzo zase jako rybička a bude se radovat ze života. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rodaw to bude dobré uvidíš. Víš co se říká, po trápení přijde štěstí a všechno potom bude určitě v pohodě. Je mi líto, že se teď tolik trápíš. Někdy život opravdu není fér. Obdivuju tě za to, že zůstáváš pořád silná. Jsi můj velký vzor <3 Doufám, že se všechno spraví. Že se tvoje maminka uzdraví. Že se to s Edou nějak vyřeší. A že Arinek bude zase v pořádku.
    Chci jenom abys věděla, že tě mám ráda a stojím při tobě.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Rodaw!Nestrácej úsměv!Všechno bude v pořádku uvidíš ;).Moc Vám všem držím palečky!Taky nesnáším týrání pejsků,proto jsem se rozhodla jít na zemědělku a potom chci pomáhat právě týraným zvířatům..Je strašné co ti lidi dokážou :(

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Rodaw, předem vím (a je mi to strašně moc líto!) že slova, která napíšu nijak nezvrátí to, co se v tvém životě děje. Stejně tak ale vím, jak dokáže pár povzbudivích slov, pokud jsou myšlena upřímně zvednout náladu a dodat naději. Jsi neskutečná osoba :) Je vidět, že žiješ vyrovnaný život, máš své hodnoty a postoje ujasněné a na každého koho potkáš působíš pozitivně. Je to skvělý dár a vím, že vyžaduje hodně síly. Lidé si pak myslí, že lidé co se stále usmívají a jsou příjemní nemají žádné problémy, a proto za nima mnohdy nepříjdou a nezeptají se, jestli je něco netrápí. A ty jsi neuvěřitelně silná. Někdy je ale třeba na chvíli dát emocím volný průběh, zalést si za osobou kterou máš ráda, obejmout ji a pořádně se vybrečet a vypovídat z toho co tě trápí. A teď si uvař nějaký dobrý čaj, dej si kousek čokolády a společně semnou a vlastně se všema co tě mají rádi drž palce Arínkovi, tvojí mamince a společně věřme, že se všechno obrátí v dobré :)

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Rodaw, jak se říká, když se něco se*e, tak se to se*e všechno najednou a všechno na jednu hromadu. Je to hrozné, znám to. Ale po zlých dnech zase určitě přijdou ty dobré :). Fakt se mi moc líbí, jak moc pozitivní energii přenášíš na ostatní prostřednictvím svých videí a článků.
    Moc ti přeji, aby se všechno v dobré obrátilo. Pejsánkovi i mamce držím palečky, ať je jim líp a tobě, ať se to všechno vyřeší a vylepší. Jsi hrozně silná, to zvládneš

    OdpovědětVymazat
  12. Panejo, doufám, že Arínek se bude co nejdříve cítit zase dobře. ;) Vždycky mě strašně bolí, když nějaké zvířátko trpí. :( Rozhodně na něho budu myslet. :) Jo, vím, jak se cítíš, ať se snažíš, jak chceš, většinou se i tak něco pokazí. Život je bohužel často nefér a my s tím nic neuděláme :/ Ale držím ti palce, seš silná Rodaw, zvládneš to. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Všem Vám děkuji za nádherné komentáře, udělali jste mi neskutečně velikou radost. Děkuju!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. S tím pejskem to musí být strašné, moc mě to za vás mrzí a budu na něj i na tebe s maminkou myslet :) vím, jak hrozné to je, když náš pejsek měl najednou nádor a ztrácel se nám před očima, bylo to šílené

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com