úterý 17. prosince 2013

7 days until Christmas

Krásný večer všem, ozývám se :)
Dneska tedy bez videa, ale zítra se opět na video můžete těšit :) Původně jsem si myslela, že se dneska na internet vůbec nedostanu, ale nakonec jsem se rozhodla vzít netbook, nafotit nějaké fotky a napsat článek. Zdálo se mi to fér už vůči Vám.....:-)
Za prvné chci strašně moc poděkovat za nádherné komentáře, které jste mi napsali k předešlému články. Strašně moc mě potěšily a moc mi pomohly. Včerejšek ani dnešek nebyl jednoduchý.
Dneska jsem se ráno probudila, vedle mě chvějící se Aroušek. Načež přišla ke mně do pokoje mamka a složila se mi. Začala brečet, nevěděla co přijde a bála se, že by mohl Arínek i umřít. Jedna z možností byla totiž i ta, že měl mozkovou mrtvici. Což fakt není žádná sranda. Taky hrozila embolie a nebo špatná páteř. Všechno jsou to hrozné možnosti, ale nakonec to vypadá tak, že má špatnou páteř, což je snad ze všech tří možností ta nejlepší.... Nesmí chodit do schodů, všude ho musím nosit, nesmí na procházky, což je pro něho utrpení, protože miluje pohyb. No ale zpátky k ránu. Mamka se mi složila, u mě bylo miminko které trpělo a já si to už taky moc psychicky nedávala. Po obědě přijel Eda, Arouškovi bylo špatně. Ani nepil vodu, tak jsem mu ji dávala stříkačkou. Odpoledne jsme šli za panem doktorem, ten mu dal injekci a večer se Arínkovi ulevilo. Zase se zdál jako normální pejsek (dokonce i štěkal a vrčel!! :-) )
Jen se modlím za to, aby byl ráno zase normální. Je totiž možné, že přestane injekce působit a bude to zpátky. I tak mám ale pocit, že je to nejhorší za námi, i když to teda nechci samozřejmě zakřiknout...
Moc Vám děkuju za podporu, mám Vás ráda. Celé odpoledne jsem byla s Arínkem, ke stříhání videí jsem se nedostala... Teď je to opravdu první chvíle z celého dne, kdy jsem na internetu.
Zítra natočím video, to Vám slibuji :) A tady je dnešní kniha:






"Mluvíme mezi sebou jako gangsteři" řekl.

Dnešní kniha Colette rozhodně svou tématikou není veselá. Koncentrační tábor a příběh, který všem láme srdce. Já jsem moc zvědavá na to, jak se bude líbit mně :) Do knížky se chci už dlouho pustit, jsem na ni moc zvědavá.

Takže mí milí, zítra mě uvidíte na videu a já už se moc těším, jak ho pro Vás natočím.
Ani nevíte, jak jsem ráda za to, že Vás mám :) A jsem Vám nesmírně vděčná za to, že Vy mě máte rádi takovou, jaká jsem :)

Dobrou noc :)

7 komentářů:

  1. Držím palce, aby se pejsek co nejdříve uzdravil a všechno bylo zase dobré! Tenhle strach o zvířátko taky dobře znám a něco hodně podobného jsem si prožila i s morčátkem. Ten pocit, když člověk ví, že je tomu zvířeti zle, ale nemůže mu nijak pomoct je hrozný :( Ale já věřím, že se ti pejsek zase uzdraví!

    A od Lustiga bych si taky ráda něco přečetla, tuším, že od něj něco máme v povinné, tak uvidím...

    OdpovědětVymazat
  2. Jakmile štěká a vrčí tak je to na dobré cestě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím pěsti! :) ale vím, že bude v pořádku

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vyšlo :D No,večer jsem sedla vedle postele a začala jsem se modlit nejen za Arínka,Tvého hrozně hezkého pejska,a taky za ostatní co mají nemoce.Pro někoho je to asi hloupost,ale pro mě ne.Ale Vánoce jsou už za dveřmi, stačí jenom otevřít.... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že je Arinkovi už lépe a doufám, že se brzo uzdraví. Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce aby se Arinek brzo uzdravil!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Knížku neznám..:/ JInak Arinkovi držím moc palce! Vím, že to zvládne!:) Ty se taky drž, protože sice ti teď dal život pár facek, ale potom bude zase jen to dobré!:)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com