čtvrtek 19. prosince 2013

5 days until Christmas

Páni, strašně rychle to utíká ... možná i rychleji než bych chtěla :) I když na druhou stranu se moc těším na Vánoce :-) Zítra pojedu kupovat dárečky a od zítřka mám v plánu točit vánoční videa! Už jsem jich pár namyslela a prozradím, že v něm najdete i mou mamku a s největší pravděpodobností i babičku :-) Bude to hodně práce, ale co bych pro Vás neudělala!
Ve videu opět vypadám mírně zmateně a totálně nenamalovaně, ale snad mě omlouvá to, že jsem před natáčením dělala seminárku do fyziky a to je fakt celkem náročné :D
Já si teď jdu dát sprchu, zababuchat se do peřin a číst ♥
Mějte se krásně, zítra se ozvu!! :)

4 komentáře:

  1. Jsi princezna s puntíkem na čele :) Autora jsem nikdy nečetla a zní to podle mého gusta :) Věta velmi zajímavá :D Já bych taky ráda nafotila, co jsem komu koupila, ale sestra mě šmíruje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se tak těšila na další video. Nevím, co budu dělat, až skončí předvánoční čas a s ním i tento projekt, kdy přidáváš videa denně, protože jsem si na ně úplně navykla a vždycky se na ně moc těším. Je skvělé, jak Ty ze všeho umíš udělat fórek, z puntíku na čele i z červenání se... :-) Já jsem byla nakupovat dárečky dneska, připrav se na velké davy, Brno je zamořeno, obzvláště knihkupectví - v těch se ani nedá hnout, ale letos je město večer krásné,má více světýlek než loni a má opravdu úžasnou atmosféru, tak si to moc užij a měj se krásně. Jinak video o dárečkách určitě natoč, já se moc ráda podívám... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rodaw, skvělé video jako vždy, zase jsi mi vykouzlila úsměv na tváři :-) Z puntíku na čele si nic nedělej ;-) Na video o dárečkách bych se moc ráda podívala! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Johna Katzenbacha neznám. Nejsi jediná, která se u té věty červenala :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com