sobota 21. prosince 2013

3 days until Christmas

Dnešní video :) Budu se na Vás těšit zase zítra! Teď se jdu koukat na Saw 2 :) Krásný večer!!

5 komentářů:

  1. to neva, že nejsi namalovaná! Myslím, že v pyžamu je natáčet nejpohodlnější:) Bydlíte spolu s Edou? Jednou jsi říkala, že to vysvětlíš a asi z toho potom sešlo...? O.o Nemůžu to najít.:D Jinak tě obdivuju,že natáčíš před Edou:) Asi bych nezvládla natáčet před někým:D Video o Titaniku by bylo super! Zbožňuju ho♥ Světýlka už neukazuj, šíleně žárlím!:/:D A výzdoba v Americe musí být fakt krásná! Jednou bych tam chtěla oslavit Vánoce:) Na další videa se šíleně těším, už bych taky mohla nějaké zase přidat.:):D Snad dneska. pp;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné video jako vždy, děkuji za něj a za vánoční atmosféru, která z něho dýchá. :-)
    Měj se krásně a ještě musím říct, žes mi dodala odvahy, abych natočila své první video na blog.
    Veselé Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé video a tú izbu máš ozdobenú krásne :) ja mám svetielká len nad oknom, ale určite by som si chcela vymyslieť niečo podobné ako máš ty s knižnicou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neřeš pořád jak vypadáš, vypadáš dobře pokaždé i v pyžamu a nenamalovaná :) Krásně vyzdobený pokoj, já bych si také ráda někdy takhle krásně vyzdobila, ale nejspíš asi až budu bydlet ve svém :) Také by mě zajímalo, jak to máte s Edou, že jste pořád spolu :) Titanik mě také jednu dobu hrozně zajímal, takže budu opravdu ráda za nějaké informace o něm :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šifru si o vánocích přečtu. A jsem na ní zvědavá. Předchozí dva díly se mi moc líbily a tak doufám, že ani Šifra nezklame :)

    Úžasné video!:)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com