čtvrtek 5. prosince 2013

19 days Until Christmas

I já jsem se rozhodla zapojit do skvělého předvánočního projektu Snow Fairy. Jestli Vás to zaujme, rozhodně se zapojte také!! Podle mě je to skvělý způsob, jak si zpříjemnit čekání na Vánoce :) Ode mě se můžete těšit na příspěvky do této rubriky až do Ježíška - čili Štědrého dnu :)
Tento projekt se mi opravdu strašně moc líbí a přidávat do něho příspěvky pro mě bude za odměnu!! Dneska v něm bude ještě takový bonus - a to sice MIKULÁŠ!! Nezapomeňte mi napsat, co jste dneska dostali dobrého Vy :) Těším se na Vaše komentáře :)
K Mikuláši jsem dostala spoustu dobrot - čokolády, perníčky... samozřejmě hodně věcí, jsem už snědla, takže teď mám hezky sladké bříško :) Každopádně mám velkou radost. V balíčku jsem měla i voňavý šampón :)


Balíček od Mikuláše doma čekal i na Edu :) Měli jsme ho vlastně úplně stejný :) Jen Eda dostal svůj vlastní pánský sprchový gel a šampón :P:)

A teď trošku něco z vánoční atmosféry... Taky tak milujete svíčky? My je máme v průběhu celého roku. Miluju jejich vůni a celkovou atmosféru, když svíčka svítí. K Vánocům nesmí chybět :)

Dneska jsme také poprvé v tomto roce rozsvítili tento svícen, který máme každý rok. Poprvé u toho byl i Eda :) Takže svícen už nám hezky sedí na parapetu a každý večer (a někdy i brzo ráno) bude svítit. Miluju ho ♥ Je to taková naše rodinná tradice :)

No a teď už pojďme ke knize dnešního dne. Naslepo jsem si stoupla ke knihovně a se zavřenýma očima odpočítala 19.knihu (dnes je 19.12.) od místa, kam jsem se postavila.. A vylosovala jsem si.....

.. knihu V údolí tyranosaura! Tuto knihu jsem zatím nečetla, i když bych strašně moc chtěla. Bude to napínavé a dobrodružné čtení, kde všem hrdinům půjde o život!!

A jaká je věta na straně 19 na řádku 19?

Muž, kterého zastřelil, ležel na zemi, temná silueta v šeru.

No nevím, jak na Vás, ale na mě tato věta působí hodně strašidelně!!!!

Co budete dělat teď večer? :) Já se půjdu dokoukat na film Ten kdo stojí v koutě  a chtěla bych si ještě přečíst pár stran z knihy Mé sladké šestnácté století.

 No a pak půjdu spát, protože jsem nemocná a celkem i dost unevaná.
Mějte se krásně, budu se na Vás těšit zase zítra!! :)

6 komentářů:

  1. Super projekt, asi se taky zúčastním, i když mi dost času zabírá Adventní kalendář:) Já jsem dostala taky balíček se sladkostmi, něco mě prý čeká i u "tchýně" a přítel ode mě dostane také sladký balíček:) Teda, samozřejmě od Mikuláše!:):D Adventní kalendář jsem dostala "od Barbory" a je to vlastně perníková truhla s očíslovanými perníčky. Nejradši bych je všechny snědla hned!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Drahoušku neblázni dnes není 19.12. všichni bychom sice byli rádi, ale bohužel tomu tak není, tak mě nepleť :D (pod fotkou knihovny)

    Až teď jsem si všimla, že na tvém blogu sněží :))) to je užasné... u nás za okny prší :(

    OdpovědětVymazat
  3. Iry, nádherný článek. <3 Strašně moc děkuju, že jsi se zapojila. Budu se moc těšit na tvůj další článek. Úžasné. A přeju krásného Mikuláše. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný projekt. Hlavně se brzy uzdrav, ať si tu vánoční atmosféru můžeš pořádně užít ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Údolí Tyrannosaura vypadá zajímavě. Ten kdo stojí v koutě jsem viděla a moc mě to neoslnilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. My doma taky svíčky milujeme!! Používáme je teda celý rok, ale teď na Vánoce se to ještě násobí a je to u nás jak ve svíčkárně, prostě nádherné, miluju to. Mám podobný svícen už na okně a vypadá to fakt krásně, že? :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com