čtvrtek 12. prosince 2013

12 days until Christmas

Krásný večer všem!
Už máme jenom 12 dní do Vánoc, jsou tak blízko!!! Taky z toho máte tak velikou radost jako já?
Tohle budou kouzelné Vánoce, vím to :)
Jinak bych už měla brzo natočit Otázky a odpovědi, chodí mi otázky typu Vy teď s Edou bydlíte spolu? ; Vy teď s Edou bydlíte spolu? 
... a samozřejmě i otázky týkajících se knih a blogu, ale nebo třeba i Miley Cyrus :) Takže myslím, že o víkendu se můžete těšit i na takovéto video :)
Každopádně od zítřka budu tento projekt točit formou videí, což tedy bude zajímavé a já doufám, že se Vám budou líbit, když je tak moc chcete :) Uvidíme :)
A dnešní kniha? PŘÁTELÉ NAVŽDY od Danielle Steel :)




Když Seana nepřesvědčila, aby pistole zůstala doma, rozhodla se to nechat na učitelce, ať se s tím vypořádá sama.

Musím říct, že bych si moc ráda přečetla jakoukoli knihu od Danielle Steel. Je to velmi uznávaná a oblíbená autorka, která píše knihy ze života a já bych ráda zjistila, jestli se mi její knihy budou líbit stejně, jako třeba mé mamce :)

A jak jste prožili dnešní den? Já si četla (ano, dočetla jsem Mé sladké šestnácté století a miluji tu knihu♥ ), hrála Dotu a večer prožila s mamkou u dvou dílů Medicopteru 117, což je seriál, který miluju asi od 8 let :) 
Zítra se Vám ozvu!!! (a kromě videa do toho projektu budou i videorecenze a nejspíš i moooc opožděná chvástačka za říjen, ale pšt, to je překvapení!! :-) )
A já si teď jdu ještě hezky projít Vaše blogy a pak hlavně rozečíst knihu Projekt manželka, moc se na to těším! Mějte se krásně :)

3 komentáře:

  1. Projekt manželka zní super, už jsem na něj četla jednu nadšenou recenzi a jsem zvědavá, jak kniha sedne tobě :)

    Jinak tahle knížka má moc hezkou obálku, takovou pozitivní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych Ti od Danielle Steel určitě doporučila knihu Konec léta, což byla moje první kniha, kterou jsem od ní četla, a byla naprosto krásná a dodnes ji mám moc ráda. Od té doby jsem pak četla ještě dvě, ale ty se mi nelíbily a byly docela slabé, takže jsem je nakonec ani nedokončila... Ale Konec léta byla fakt úžasná... :-)
    Jinak se moc těším na videjka. Měj se krásně... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jako když ono to vypadá, jako byste bydleli spolu :D taky jsem na to pomyslela.. tak jsem zvědavá, co se dozvím :) a ano, budou to kouzelné Vánoce!! I přes veškerou práci ve škole si ten čas udělám a užiju si to a bude to dokonalé :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com