pondělí 11. listopadu 2013

Nákupy knížek - 9.11.2013

Krásné brzké ráno!! (právě je pondělí, 0:11)
Se zpožděním, ale přece přidávám nové video, které jsem natáčela už v sobotu :)
Dnes jsem také jedno video natáčela (pooslavové s knihami ze série Píseň ledu a ohně :) ), ale to sem bohužel přidám až zítra (vlastně dneska), protože teď už půjdu vážně spát..
Doufám, že se Vám video bude líbit!! :)

7 komentářů:

  1. Ahoj Rodaw! :-) Super, že jsi zase přidala nějaké video. Na nové knížky já se vždycky ráda podívám. :-)
    Colette mám také v plánu si pořídit už delší dobu. Četla jsem od Arnošta Lustiga Modlitbu pro Kateřinu Horovitzovou a hodně to na mě zapůsobilo. Také se o Holocaust velmi zajímám už někdy od základky. Čtu o něm knihy a dívám se na filmy a vždycky jsem z toho úplně emočně vyčerpaná, ale myslím, že člověk by tyhle věci měl vědět, nezkresleně, a udělat si na ně vlastní názor. A určitě by se němělo dopustit, aby se zapomnělo na to, že se takové hrůzy děly...
    Obraz Doriana Graye není vůbec těžká kniha. Já ji mám velmi ráda, užij si její čtení, myslím, že se Ti bude taky moc líbit. Zvlášť když máš tolik ráda horory... :-)
    A Projekt manželka brzy očekávám od Fortuny k recenzi, taky mě kniha moc zaujala a strašně se na ni těším, protože mám prostě ráda příběhy, kde je hlavním hrdinou muž. Je to pro mě o mnoho zajímavější, než když je to žena... A moc se těším na Tvé názor k těmto knihám, až je přečteš... :-)
    Měj se moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné video! :) Krásné knížky! :-)
    Na Obraz Doriana Graye se už nějakou tu dobu chystám. Také tuto knihu máme v povinné četbě a hlavně mě zaujal trailer na film, ve kterém hraje Ben Barnes. :)
    Ten, kdo stojí v koutě je vážně skvělá kniha! Doufám, že se ti bude líbit. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné video, taky mě láká Oliver Twist a Obraz Doriana Graye též. A teda všechny díly Her o trůny velmi závidím, já zatím na Vánoce dostanu pouze první díl. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju tyhle videa, kde ukazuješ nové knihy! :D Knížku Ten, kdo stojí v koutě bych si také ráda brzy pořídila, poslední dobou mám spíš náladu na příběhy ze života než na dystopie a fantasy... A Meg Cabot miluju, i když k téhle sérii jsem se zatím nedostala. Těším se na další video! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Už mě vidíš? vypadá hodně zajímavě :) Jinak úžasné video! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, Obraz Doriana Graye je super knizka...cetla jsem ji mesic zpatky a moc se mi libila..a jestli mas rada Jacka Rozparovace zkus knizku Jmeno hvezdy :] maji ji v levnych knihach asi za padesat korun :] chtela bych se Te na neco zeptat..uz delsi dobu nad tim premyslim ale porad nevim jak na to..ta snad mi poradis :] jak bych mohla ziskat spolupraci s nejakym nakladatelstvim nebo knihkupectvim? ty recenzni vytisky mne lakaji :] dekuju za odpoved Verca :]

    OdpovědětVymazat
  7. páni, to je ale veľa kníh :D ja mám Ten kto stojí v kúte, ale po anglicky, takže dúfam, že sa do toho v najbližšej dobe dokopem :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com