neděle 3. listopadu 2013

Knižní chvilky 8

Krásný nedělní večer všem :)
Taky patříte mezi ty, kteří nemají rádi nedělní večery? Představa celého pracovního týdnu přede mnou mě celkem děsí. Ale co s tím nadělám, čas nezastavím.
Možná jste dneska na Facebooku blogu zaznamenali, že chystám rekonstrukci, která docela hodně změní celý blog. Kromě videí (která samozřejmě budou :) ) budou i články, jiný design a úprava rubrik.
Zkrátka docela velké změny a já doufám, že povedou k lepšímu :) Taky chci svá videa trošinku zkrátit, alespoň některá. Myslím, že na recenze budou bohatě stačit tak 3, 4 minutky :)
Ale teď už pojďme na Knižní chvilky :) Dneska byl docela zajímavý den a na čtení knih velmi bohatý :)
Takhle vypadal můj dnešní čtecí koutek, pěkně v posteli ♥


Když jsem si četla, venku pršelo a celkově dnes bylo docela dost sychravé počasí. Radši mám sice prosluněný podzim, ale i takové dny jako dnes k tomuto období patří :)

Miluju barvy podzimu :)

Na parapetu mám vystavěné nádherné balení Lindt čokoládek, které mi strašně moc chutnají a hlavně se mi líbí jejich medvídkový vzhled ♥ Tímto dárkem mě má maminka moc potěšila :)

No a když jsme u těch čokolád, nesmím zapomenout na belgickou čokoládu, kterou mi koupila babička. Sice jsem ji ještě neochutnala (něco mi však říká, že bude lahodná), ale vzhledově se mi také moc líbí :)

Tady jednom abyste zhruba viděli, jak vypadá můj pokojíček. Sice je malinký, ale mám ho ráda :)

Ano, tady je. Kniha V šedých tónech mi zlomila srdce, nebo aspoň polozlomila. Tak úžasnou knížku plnou emocí jsem snad ani nečekala. Všem ji doporučuji. Mně se snad líbila víc než Měděný jezdec (a nebo aspoň stejně). Jediné, co mi trošku vadilo byl dle mého názoru až moc nedokončený a otevřený konec. No více v recenzi :) Každopádně knížka úchvatná, rozhodně si ji přečtěte.

Celou knihu mě doprovázela má nová 3D záložka od babičky :)

Davaj Davaj Davaj
Na toto ruské slovo nikdy nezapomenu. Byla to strašná doba. A tato knížka je úžasná.

U čtení jsem popíjela pomerančový džus a psala si poznámky na papír.

Džus a Magnesia. Dva nápoje, které miluji :)

Mezitím, co já jsem si četla, babička počítala matiku. Měla jsem se jít doučovat ve 3. Nakonec jsem šla ve 4. Knihu jsem prostě musela dočíst, nedokázala jsem se od toho odtrhnout. Každopádně věřte mi, že po dočtení tak silné knihy se matematika velmi těžko chápe... a hlavně jsem se vůbec nedokázala soustředit. Ach ta škola :( :(

A ještě jsem Vám vyfotila pár fotek našich miminek :)





Připomeňme si halloweenskou atmosféru a krásné narozeninové přání od Verunky ♥

A Vy nezapomeňte soutěžit!!!
Vše najdete TADY!!


Doufám, že se Vám mé nové Knižní chvilky alespoň trošičku líbily :)
Všem přeju co nejpohodovější start nového týdne. Já zítra budu hrát piškvorky v městském kole (bude to legrace pokud to pokazím) a díky tomu budu mít kratší vyučování ve škole (ani nevíte, jak jsem za to ráda). Odpoledne budu u nás doma s mou drahou polovičkou, alespoň je to v plánu :) A budu se učit fyziku :( a čííííst!!

Mějte se krásně, ahoj, Rodaw :)
PS: Mám Vás ráda :))


8 komentářů:

  1. V šedých tónech je opravdu skvělá kniha! :)
    S tím koncem mám stejný názor, působil na mě nedodělaně. Myslím, že kniha by byla ještě víc zajímavější, pokud by R. Sepetysová s tím koncem něco vyvedla.
    První den čtení jsem si řekla, že si přečtu pár stránek a skončila jsem na 160.
    Knihu si teď ode mě půjčila mamka, tak jsem zvědavá co na ní řekne. Ovšem pokud jí přečte :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky, hlavně ty pejsci ty jsou prostě nádherný :). Knížku v šedých tónech jsem zatím nečetla, ale chystám se na ni snad co nejdřív :).

    OdpovědětVymazat
  3. to je hezký článek, líbí se mi, jak z něj na mě úplně táhne domácí a pohodová atmosféra a láska :) knihu bych si taky chtěla přečíst, ale ještě jsem si ji ani nekoupila, takže až spíš někdy příští rok, zatím mám nabito s tím, co mám doma už delší dobu, musím být poctivá a zvažovat všechny své knihy, ony by se jinak naštvaly... :) barvy podzimu jsou krásné, ale ty deště, zima, tma, to mi moc dobře nedělá... to je krásné, že se s tebou babička učí, přeju ti, že máš tak úžasnou rodinu :)

    OdpovědětVymazat
  4. V šedých tonech právě čtu. :) Je to skvělé!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jé ty medvědí čokoládky taky mám a ještě jedny ve tvaru medvídků. S tou knížkou tě naprosto chápu. Nečetla jsem jí, ale je mi jasné, že soustředit se na takovej pitomej předmět jako je matika po skvělým čtení je vážně nemožné. Pejsánci jsou roztomilí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! :) V šedých tónech si chci taky přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie čokolády vyzerajú úžasne :3 a v Šedých tónoch by som si chcela prečítať aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí ta tvoje záložka :) /teda mimojiné/ ;)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com