pátek 1. listopadu 2013

Halloween!! A soutěž k tomu :)

Všem přeju krásný Halloween! :)
Jinak se moc omlouvám, že video přidávám až 1.listopadu, ale včera večer se video nahrávalo na Youtube až o půl jedné a já jsem byla strašně moc unavená a tak jsem si řekla, že ho sem přidám až dnes.
Mějte se krásně, mám Vás ráda!! :)
A nezapomeňte se připojit do soutěže!!


20 komentářů:

  1. Jej Rodaw, veľmi pekné video :)
    Fešný chlapec :3 Škoda, že sa mu nechce do toho natáčania.
    Videla si, alebo videli ste Černobyľské denníky? :) Ja som to včera - či to už bolo dnes? pozerala po druhý krát, ale zase mi to udrelo poriadne na mozog :D Niektoré scénky fakt...Čo sa týka tých denníkov, je pekné ako to máš rozdelené, aj ja som závislá na takých veciach, no poslednú dobu to zanedbávam. Akurát môj literárny denník je aktuálny, stav poviedok čo píšem a pod :) No budem sa tešiť na ďalšie videá. Dodatočne všetko najlepšie prajem! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moje přezdívka je Fearnie a mám blog jantarova-zeme-ruiscoll.blog.cz . Tvůj blog zbožňuju a tohle je jedno z dalších skvělých videí!:3 Horory??? Miluju je!♥ Doporučuju třeba Saw, Hostel, Hory mají oči, Pach krve - to jsou krváky noo.:D A duchařské? Např.: Žena v černém, 3:15 zemřeš... :D a můj e-mail : n.antonie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přezdívka Domuly a mail domca.kadlcikova@seznam.cz a ty horory jak komentář předemnou doporučuji žena v černém, pak také Smrt přichází v bílé, Insidious, Sinister - ten je pecka :) The Conjuring, Mama, Lesní duch.. taky mám ráda horory :D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Má přezdívka je Hanča a e-mail je hanca.pos@seznam.cz. Moc pěkné video a strašně moc Vám to s Edou přeji! :) Jste spolu krásní. :3
    Také miluji horory a tak tady máš/máte pár tipů: Kletba z temnot, Mama, Silent Hill, Halloweenská noc. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přezdívka Wayll a mail wayllcuonsach@gmail.com :) na horory moc nekoukám, ale hodně se mi líbí ne až tak děsivá Červená Karkulka (verze z roku 2011) :D super video (jako vždycky) :D a vím, že už jsem to psala, ale prostě vám to s Edou strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. přezdívka: TerraDV
    email: terezavrskova@seznam.cz
    horor: Silent Hill nebo Osvícení

    OdpovědětVymazat
  7. Lenny
    Lenny199533@seznam.cz
    Musím přiznat, že na horory se moc nedívám, dokonce se jim vyhýbám, protože jsem strašpytel. :D Jediný co jsem zvládla byly všechny díly Saw. S kamarádkou jsme se dívali na Azyl a v polovině jsem jí donutila to vypnout, jak jsem se bála. Pak jsme se koukali na Paranormal activity 2 a většinu filmu jsem měla hlavu pod dekou a zaspaný uši. :D Pak přišla do pokoje kamarádky mamka a já se strašně lekla, až jsem povyskočila a všichni se mi smáli. :D Pak jsem ještě viděla Život zvířat, Samaru a Sirotka. Takže jsem ti asi moc zajímavě neporadila. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, tady Markéta :) z Křenky ;-) můj mail je marketazuziakova@seznam.cz. na horory se moc nekoukám, takže nevím, jaký ti mám doporučit. ale chci ti doporučit knížku od Joëla Dickera - Pravda o případu Harryho Queberta. Je to něco mezi detektivkou/krimi. A moc se mi kniha líbila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přezdívka - Klea
    E-mail - klea.blog@seznam.cz
    Horor - Hororů jsem viděla jen pár, takže moc nevím co poradit. Jeden si pamatuju a přišel mi skvělej. Mluvím o filmu Dům voskových figurín.

    Ještě dodatečně, všechno nejlepší k narozeninám! Osmnáct mi bylo v srpnu a žádnou změnu jsem teda nezaznamenala. =D Tak snad to když už pocítíš jen pozitivně. =) I Edovi všechno nejlepší! =) To pro změnu přeji napřed =D (Sluší vám to spolu, moc ;))

    OdpovědětVymazat
  10. Přezdívka - .Putta
    E-mail jitisek.D@seznam.cz
    Můj oblíbený horor je určitě Žena v černém. Není v něm tolik nechutností, ale strach máš po celou dobu.

    Mimochodem, nedávno jsme si založila blog a tak jsem se koukala na ostatní blogery kvůli inspiraci a narazila jsem na knihánkov. Obdivuji tvůj projev při natáčení videí. Ráda je sleduji. Působíš hrozně příjemně a přitom víš co mluvíš a já u videa vydržím. A s Edou jste skvělí.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Rodaw, takže moje přezdívka je Gabča a e-mail: g.koudelova@gmail.com :) Jinak horory mám taky ráda a v poslední době mě celkem dostal Sinister nebo V moci ďábla

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Rodaw, no já mám přezdívku Veru a stránky knizni-louka@blogspot.cz, e-mail k tomu je kniznilouka.veru@gmail.com, jinak se mnou a horrory je to takové trooošičku těžší, páč já se nebojím až tak ráda a na horrory se už radši pár let nedívám, ale kdybys měla náhodou fóbii z knoflíků (což lidé mívají!!), tak si pusť film Coraline, je to vlastně takový horrorový animák, hrozně se mi to líbí, to teda fakt můžu a tak jo, je to strašidelné, docela, ale je to bez herců, což je super... :) já jsem už ale hrozně zvědavá, co je to velké tajemství.. bude miminko? :D no né že se na to video vykašlete!! a jako takový mírumilovný bloček se psem, člověk to otevře a tam horrory? měla sis tam psát spíš pohádky :D všechno nejelpší k narozeninám ještě dodatečně a pozdravuj Edu

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojka hollka moje. :D Díky za další video s Edou...ste prostě booží :D Pozdravuj ho a ať je na tebe hodnej jinak uvidí kdo sem já :D A teď už hurá na soutěž.
    Přezdívka: Kosmik v blogerskym světě (pro tebe Wendy) :)
    Mejl: kosmikline@seznam.cz
    A jako milovnice hororů ti doporučuju toto: Carrie (cou tři různý verze a všechny stojej za to). Pěknej je taky Silent Hill, To, Hřbitov domácích zvířat, Beznaděj, Bouře století, Někdy se vracejí, Ohnivé oči nabo Temná polovina :D A to je jen pár mých opravdu oblíbených :D Ale to ty víš páč mi dvě sme hororový maniaci. :D Mám tě fakt ráda :) A nezapomeň ode mě pozdravovat taky mamku, babičku a kluky jo :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj moc vám to s Edou sluší doufám že budou další videa veš nejlepší. :)
    Přezdívka Vlkove
    mail vendy.vlk@seznam.cz
    a horor např. Půlnoční vlak ( http://www.csfd.cz/film/226030-pulnocni-vlak/ )
    a Orphan to je hodně hodně odlehčený horor ( http://www.csfd.cz/film/237089-orphan/)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Na tvůj blog jsem narazila teprve před pár hodinami, ale moc se líbí a určitě tu nejsem naposledy. :)

    Halloween je už dávno za námi, ale nikde jsem nenašla informaci, že by ta soutěž už skončila, tak taky zkusím štěstí a přidám své tipy na horory. Já mám asi nejradši Záhadu Blair Witch nebo Kostku. Z poslední doby se mi hodně líbila Žena v černém s Danielem Radcllifem. A hodně dobré jsou i české klasiky Spalovač mrtvol a Morgiana. To jsou skvosty české kinematografie.

    Burák (burakuv@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  18. Nevím, jestli se mohu zapojit do soutěže i když nemám blog, ale má přezdívka je většinou Lucia a mail - lucizachova@seznam.cz :) Na horory se moc nekoukám, jelikož mi to přijde strašidelné, ale pokud bych Ti měla vybrat, to co jsem viděla tak asi Bacha, kouše! Raději bych spíš chtěla já od Tebe nějaký, který není až tak moc hororový, jen takový lehce hororový :) Měj se krásně! Lucia

    OdpovědětVymazat
  19. Nevím jestli tato soutěž už neskončila. Přece jen je už to dlouhá doba. Ale za zkoušku nic nedám. Takže, přezdívka Andy .. mail andrea.mosova@seznam.cz ... A horor ti poradím například VHS. =)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, nevím jestli už soutěž neskončila a jestli se můžu zapojit do soutěže i když nemám blog :)) , ale tak co :) moje přezdívka - Sája a e-mail - sendy98@seznam.cz. A horor bych doporučila všechny díly - Pach krve. Měj se, Ahoj;)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com