úterý 24. září 2013

Vlog - Nákupy knížek ♥

Ahoj!! Dneska byl skvělý den!! Více ve videu :)

8 komentářů:

  1. Ahoj, ;) Pristane mu to. :D Video je skvelé Rodaw.

    OdpovědětVymazat
  2. Super bezva video, takové bys mohla natáčet častěji. Mám ráda stručná, rychlá, nepřipravovaná videa, protože vyznívají velmi sympaticky a spontánně, což se mi líbí. Taky jsem v tomto měsíci nakopovala knihy. Dohromady jich mám sedmnáct a ještě mám objednané tři, které si půjdu vyzvednout. Jsem šílenec a jsem ráda, že v tom nejsem sama. Ale peníze jsou vždycky problém, to ano. Knihy nejsou nejlevnější a já jich mám na seznamu asi jako každý knihomol strašně, strašně moc. Zmizelou se také chystám číst, mám ji od Knižního klubu k recenzi, V šedých tónech jsem si také konečně pořídila a Zlodějku knih, ačkoliv jsem se pro ni několikrát vypravila do knihkupectví, stále nemám, vždycky jsem totiž narazila na zničený obal. Snad budu mít příště stěstí, protože jsem na ni stejně natšená a zvědavá jako Ty. :-) No a to je asi všechno z knih, které máme v tomto měsíci společné, ale i všechny ostatní, které sis koupila, vypadají moc dobře... :-) Pozdravuj Edu, je to vážně fešák, pro mě příliš mladý, ale vy dva se k sobě dokonale hodíte. Doufám, že je vám spolu pěkně a věřím, že vám to vydrží... :-)

    Měj se pekně

    OdpovědětVymazat
  3. Eda tam opravdu vypadá hezky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné video. :) Ano máš pravdu Edovi to sluší. :) Je to sympaťák! :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super video, V šedých tónech jsem si tenhle měsíc koupila taky, zrovna před týdnem... A od Sophie Kinselly rozhodně doporučuju knížku Láska na zavolanou, je to VÝBORNÁ oddechovka, hrozně moc jsem se u ní bavila, málokdy se u knížky směju nahlas, ale tady to vážně jinak ani nešlo! :D A Zmizelou mám jako recenzák, zrovna dnes jsem ji začala číst, ale jsem teprve úplně na začátku, jsem na to také hodně zvědavá. Nakonec samozřejmě nesmím zapomenout pochválit Edu! :D ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi užasná! :) Zlodějku knih bych si taky chtěla pořídít. Trailer jsem viděla a moc se mi líbil. Na šedé tóny se divám už nějakou dobu. Jinak Edovi to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, chodíš na ask? :) dala jsem ti tam několik otázek a doufám že mi odpovís :))

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem si konečně tento měsíc koupila tu Zlodějku knih, stále jsem to odkládala a vždy nakonec koupila něco jiného, ale už ji mám, je nádherná!! ale přečtu ji tak příští rok :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com