neděle 15. září 2013

Knižní plány na září


5 komentářů:

  1. Rodaw ty si číslo :-D
    Každopádně na Dech se chystám už kdo ví jak dlouho... Hruza s tím časem a to jsem prosím nezaměstnaná. :-\

    OdpovědětVymazat
  2. Dech bych si taky chtěla přečíst. Pulz vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na západní frontě klid...také jsem četla kvůli povinné četbě, ale nebyla zas tak depresivní jako film. Tedy...ne, nechci spoilerovat, ale ten konec se mi nelíbil...brrr

    OdpovědětVymazat
  4. Drahá Rodaw, v prvé řadě Ti mnohokrát děkuji za krásný komentář na mém blogu, který mě moc potěšil. A pak jsem moc ráda, že ses dala opět do natáčení, protože videa Ti opravdu jdou a mám je moc ráda. Také bych je chtěla na svém blogu zavést, ale teď fakt nemám penízky na novou kameru a můj foťák nahrává ne moc dobře, zkoušela jsem to už několikrát... Hrozně ráda u zahraničních YouTuberů sleduji videa wrap up and to be rea a jsem ráda, že jsi přišla s něčím podobným, protože u českých blogerů jsem to ještě neviděla. A i když mám americká videa ráda, přece jen je hezké vidět na videu knihy s obaly, které mám doma taky, a rozumět Ti každé slovo. Takže skvělé video. Těším se na všechno ostatní, co pro nás na svém blogu připravíš. Měj se krásně a ať se Ti daří ve škole.

    P.S.: Povinné četby se neboj. Některé knihy opravdu stojí za to. Navíc je jich teď na trhu spousta v krásném novém vydání, které také přispívá tomu, že se kniha lépe čte (mrkni třeba na nové nakladatelství Omega). Já si knihy z "povinné četby" kupuji a čtu dobrovolně. Některé z nich se dokonce staly mými vůbec neojoblíbenějšími... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila náhodou. Některé videorecenze jsem již viděla na jiných stránkách, ale tvůj projev - i když na mě moc divoký - se mi líbí. Ale na mě moc nedej, asi jsem moc usedlá. :)
    Vlastně ti moc fandím. Píšu recenze pro jeden web a je fakt, že ten čas je nepřítel největší. Takže jsi mě potěšila - spřízněná duše, která chápe, jak na tom jsem - 10 vlastních knih a 6 recenzních výtisků - to je má motivace do konce roku - ale obávám se, že recenzní výtisky opět přibudou a na mnou zakoupené knihy bude i nadále usedat prach. Těším se na tvé další recenze. Hodně chuti do práce a moře času. :)
    S.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com