středa 24. července 2013

Prázdninový knižní tag

Ahoj všem! Přeju krásný večer, jak jste strávili dnešek? :)
Já natáčela videa a byla jsem v bazéně :P Mám předtočená 3 videa:)
A tady už je Prázdninový knižní tag, jehož autorkou je Mona :)

13 komentářů:

  1. Opět skvělé video ... Už teď se těším další ... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Polibek pro Annu mi zrovna putuje domů, tak jsem na něj moc zvědavá, když knihu všichni tak vychvalují.

    Co se týká povinné četby, tak u nás ve škole je to tak, že seznam si skládají studenti společně s učitelem. Samozřejmě z tich starších klasik tam není nicmoc co vymýšlet, ale z novějších knih tam máme třeba Pána prstenů, Harryho Pottra a kámen mudrců(mimochodem je tam napsán jako "Herry" :D ), Carrie od Kinga, Amazonie od Rollinse nebo Otce prasátek od pratchetta. :) Myslím, že je to super se takhle domluvit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. mooooc hezké video!ale to ti nemusím psát,vždyť to víš!měj se hezky a užij si další plavání v bazéně!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé video, moc se těším na další.

    OdpovědětVymazat
  5. Máš moc příjemný hlas. Škoda že je to video tak krátké :( Dokázala bych tě poslouchat třeba i půl hodinu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tvoje videa! Hrozně se mi líbí tvůj hlas, si šíleně sympatická!
    My v povinné četbě máme klasiky a i kraviny :D Já tenhle rok chytla docela dobrý věci, Kafku a Orwella, Knihu Džunglí :D

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá! Ale však Ty víš. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tvé doporučení jsem se tedy podívala, zamyslela se a samozřejmě s tebou souhlasím - nic takového by se nemělo vyjadřovat na sociálních sítích, sprostě a ještě napřímo. OVŠEM. Tenhle problém se bohužel táhne dva roky a většina lidí nemá ani ponětí o celém zákulisí. Podobné skryté a zdánlivě anonymní útoky se neustále stupňují a z oné strany nejsou ani trochu slušné, naopak rýpavé, neomalené a velice, velice ošklivé. Až na to, že přece nejsou o mně, jsem paranoidní, arogantní, bezcharakterní a tak dále. V tom je ten um, nejmenovat, ale dopodrobna vše popsat a převrátit po svém. Už mám zkušenosti, nepoznám to jen já, ale všichni, kteří jsou se mnou od začátku.

    Onen opovržlivý status byl po dvou letech mým vyjádřením frustrace ve stejném stylu, s jakým je se mnou jednáno. Jen pro to, že jsem všem na očích, neznamená, že budu donekonečna sedět s rukama v klíně a nechat se urážet. Bohužel v poslední době nejsem oním terčem jenom já, ale jak jsem zjistila, více českých blogerek, které se snaží ostatním pomoct, přitom je jejich snaha vykládána jako vychloubání. A řeč je bohužel i o tobě. Pokud se to k tobě nedoneslo, buď ráda.

    V okamžiku, kdy se dostaneš na mou pozici - a věř mi, že podle toho, co jsem na tebe v poslední době slyšela, se drž, aby to nepřišlo jako rána z bílého nebe, protože tuhle situaci nepřeju nikomu - možná si ze začátku budeš říkat, že ti to za to nestojí, budeš se to snažit urovnat a budeš potichu. Čím víc ale takových věcí bude, tím to bude horší. Osobně ti přeju jenom to dobré, protože si pamatuju, jak jsi začínala, kolikrát jsi mi psávala a že jsem ti i zpočátku pomáhala. Jsem ráda, že ses dostala až sem, na druhou stranu mě mrzí, že patříš k těm, kteří mě raději hned - i veřejně - odsoudí, aniž by zkusili pouvažovat nad tím, jestli přece jen nemám pravdu, jakkoliv dětinská se někomu má reakce může zdát.

    Já napsala pouhý status, o mně byly napsány řady článků, k nimž jsem se nikdy nevyjadřovala. A narozdíl od všech pomlouvačů, jsem měla koule na to, ukázat na osobu přímo a nechodit za zády a šuškat si. I s tím rizikem, že mě plno lidí odsoudí. Ale tak to holt chodí, v takových případech se ukážou charaktery lidí a přátelé. A právě tohle je jediné negativum celého blogování. Neustálé pomlouvání, rozebírání všeho, co kdo kde napíše, převracení slov a hotové konspirační teorie. A dokud budou takoví lidé existovat, nikdy pořádně klid nebude. Sama za sebe bych jej chtěla, protože mě to už prostě nebaví.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky. Supééééééér video jako vždy. :D Co máte v povinný četbě? My teda nemáme nic z těch novějších knížek a sem za to docela ráda, protože tak si aspoň člověk přečte něco moc super a ne jen nějakou slátaninu, kterou v dnešní době napíše kde kdo a sou jich plný knihkupectví. :D A když si zvolíš opravdu správnou knihu tak se nemůžeš nikdy zklamat ani v hooodně starejch záležitostech. Je dobrý mít přehled v literatuře všeobecně a ne jen v té novější a moderní si myslím. Zvlášť, když člověk píše právě o knihách...zkus to zvážit a kdyby něco dej vědět. Ráda ti jako budoucí knihovnice poradim a pomůžu. Už teď se těšim na další video

    OdpovědětVymazat
  10. My povinnou četbu vůbec nemáme. :D Já mám na ebooky stejný názor jako ty.
    Tohle není fér. :'( Buď je to moc daleko (Zlín :D) a když je to v Praze, kam bych mohla, tak jsem na táboře. Achich. :(
    Jinak skvělé video jako obvykle. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem byla loni v létě na dovolené v Českém ráji, je tam nádherně že? :) bylo to i hezčí než Adršpach, miluju ty skály a hrad a tak :)...

    OdpovědětVymazat
  12. skvelý tag... :D máš skvelé videa a aj tvoje videorecenzie ma veľmi bavia :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com