pondělí 1. července 2013

Monument 14 - recenze

Autorka: Emmy Laybourne
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 296
Anotace:  Tvá matka na tebe křičí, že nestihneš autobus. Vidí, jak se blíží ulicí. Nezastavíš se a neobejmeš ji, neřekneš jí, že ji máš rád. Nepoděkuješ jí, že je hodná, laskavá a trpělivá máma. Jistě že ne – jen seběhneš schody a utíkáš na roh ulice.Kdybys ale věděl, že je to naposled, co mámu vidíš, nejspíš by sis přál, aby ses zastavil a všechny ty věci udělal. Možná i za cenu, že by ti autobus ujel.Ale autobus se už blížil, tak jsem se rozběhl.Čtrnáct dětí. Jeden supermarket. A milion věcí, které nabraly špatný směr.V akcí nabitém debutovém románu Emmy Laybourneové se stal supermarket útočištěm pro čtrnáct dětí – šest středoškoláků (oblíbených i neoblíbených), dva osmáky (z nichž jeden je technický génius) a šest malých dětí. Venku zuří jedna katastrofa za druhou, počínaje monstrózním krupobitím a konče použitím chemických zbraní, které svět – jak ho znají – vedou do záhuby.

Za recenzní výtisk mnohokrát děkuji nakladatelství Baronet :)


13 komentářů:

  1. Dobře, jsem 100% přesvědčená a máš pravdu, tuhle knihu prostě MUSÍM mít, bezodkladně! Děkuji za perfektní recenzi!! Jsem neskutečně natěšená, kdybych měla Monument doma, asi bych se do něj pustila úplně okamžitě, ale no, co se dá dělat, já si ho stejně jednou přečtu :-D :-D snad hodně brzo. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze! Knížku mám doma, musela jsem si ji koupit hned, jak si na ni upozorňovala ve tvých předchozích videích. A teď už se nemůžu dočkat, až se do ní pustím! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už som sa na ňu dívala v knihkupectve a jediné čo ma odradilo bolo to že majú vísť ďalšie diely a to by už moja skromná polička nezvládla. Ale zaujalo ma to už predtým keď si to spomínala. A určite nájdem spôsob ako si ju požičať a ak nie tak čo už... Nejaké pekné miesto jej nájdem :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na knížku se pomalu chystám, ale po tvé recenzi mám chuť jít si ji přečíst hned :D Takhle horký to sice nebude, ale určitě si ji přečtu. Snad co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasná recenze! Většinou když se ti nějaká knížka líbí,tak se pak líbí i mě :) Takže asi brzo vyrazím do knihkupectví :D

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný jen takhle dál a na knížku se moc těším !♥♡Evca

    OdpovědětVymazat
  7. Připomíná mi to knihu (nebo spíše film, knihu jsem ještě nečetla) Mlha od Stephena Kinga a tvoje recenze mě utvrdila v tom, že si ji musím koupit (Monument ne Mlhu xD)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, určitě je to zajímavá knížka a musím ji mít doma, ale trochu mi to připomíná knihu Karanténa a o to víc mě zajímá.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta knížka vypadá fakt, fakt dobře :D A máš pravdu - tahle dystopie (už podle tvojí recenze) vypadá opravdu úplně jinak než ostatní.
    Skvělé video, jako obvykle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mhm... tak pochvalná recenze vypadá dobřee :3
    Okamžitě si knihu rezervuju v knihovně, protože můj pes mě stojí veškeré moje peníze -.-" :D Děkuji, za utvrzení, že si ji mám přečíst.. výborná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasná knížka!

    OdpovědětVymazat
  12. skvelé video, tak ako aj recenzia..vyzerá to veľmi zaujímavo.. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com