sobota 1. června 2013

Týden s knížkou 27

Krásné sobotní ráno všem!
Přidávám další Týden s knížkou. Video jsem točila včera a včera jsem ho chtěla i přidat, ale byla jsem tak unavená, že jsem zkrátka usla (notebook mi tu celou noc jel :/ :D ). Takže ho přidávám až teď, ale i tak doufám, že se Vám bude líbit :)) Mám teď mnoho knížek ke čtení a užívám si to! :)
Jak se máte takhle v sobotu po ránu? Co plánujete dneska dělat? :)

17 komentářů:

  1. Měděného jezdce si určitě v budoucnu přečtu :)
    Monument vypadá velmi dobře.
    Těším se na tvoje další videa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní video, ostatně jako vždy :-)
    Na Měděného jezdce se taky chystám. Už mi nějaký ten pátek leží v knihovničce a zatím není čas se pustit do čtení. Monument si chci co nejdřív koupit a přečíst. Včera ho ale v knihkupectví ještě neměli, tak snad už brzo.. :-) Jsem na něj hrozně zvědavá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monument je opravdu skvělý. Tolik jsem se na něho těšila a je snad ještě lepší, než jsem čekala!:)

      Vymazat
  3. Super video ! :)
    Na Měděného jezdce se moc těším. Jen mě děsí ta písmena :D
    Na Monument se moc těším ! Vypadá zajímavě a akčně. Ještě víc si mě na něj navnadila :D
    Dneska, vzhledem k počasí, asi zalezu do pelechu se Železným králem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Měděném jezdci jsou písmenka fakt maximálně malinkatá (zajímavý výraz :D). Ale tak aspoň se knížka nečte tak rychle:)

      Vymazat
  4. Na Medeného jazdca sa chystám, každý to vychvaľuje, tak sa do toho už raz pustím aj ja 8)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju tvoje videa! A myslím to naprosto upřímně. Jsi jedna z mála blogerek, u jejíchž videí neusínám, ale s chutí je dokoukám do konce.
    Tak Monument 14 jsem teď viděla poprvé, ale opravdu mě to zaujalo a už se moc těším na recenzi.
    Snídaně u Tiffanyho jsem sice nečetla, ale film zbožňuju. Jak někde hraje Audrey Hepburn, tak to je moje :D
    Jinak to s tím množstvím knížek znám :D Sice teď nemám recenzní výtisky, ale v knihovničce se mi nahromadilo takové množství knih, které mám v plánu přečíst, že ani nevím kdy to všechno stihnu. Už se tak moc těším na prázdniny, až nebudu muset myslet na školu a budu jen číst, číst a číst :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zase super video :-) tesim se na dalsi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že se ti Měděný jezdec líbí:) já teď čtu druhý díl.. no, teda, čtu způsobem, že jsem přečetla 40 stran, a dál to číst nehodlám, takže.. :D
    Prokleté město jsem četla v angličtině.. a šíleně se mi líbila:) škoda, že tě moc nezaujala .. :)
    M14 taky čtu:) mám ebook od palmknih.. no, tak moc nadšená z toho zatím nejsem, jsem myslím. u druhého dne, tak snad se to zlepší:)

    OdpovědětVymazat
  8. Měděného jezdce mám doma, ale čekám, až budu mít po zkouškách, abych měla klid a pak si ho přečtu :) Monument jsem si koupila díky tobě, na tu knížku jsi mě neskutečně nalákala v jednom z minulých videí :) Už se nemůžu dočkat, až se do nich pustím!
    Opět skvělé video, těším se na další! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    zase jako vždy!skvělé videjko: Čekám až dočtu pár knížek a vrhnu se na Měděného jezdce...Mooocinky tě oceňuji a ať ti to takhle jen a jen půjde dál...:D
    Evča
    PS:Těším se až uděláš další video

    OdpovědětVymazat
  10. Video mi zvedlo náladu v tomto deštivém počasí :)
    O Prokletém městě stále uvažuji ( mají ho u nás v knihovně). Tak si ho asi půjčím a uvidím jaké to bude.
    Zrádného anděla jsem si přinesla z knihovny. Z této edice jsem četla zatím Mrazivé léto, které bylo takové průměrné ( zvlášť kvůli tomu, že hlavní hrdinové se hned nahrnuli k podezřelému a začali se ho na všechno vyptávat :D) .
    Monument 14 a Měděný jezdec vypadají moc dobře :)
    Přeji krásné prožití ( ikdyž deštivého ) víkendu. Třeba právě ve společnosti nějaké knihy :)

    OdpovědětVymazat
  11. Opět super video! Měděného jezdce si určitě chci přečíst, ale právě ho plánuju na někdy, až budu mít na takovou "tlustou bichli" hodně času, možná si ho koupím na prázdniny...
    Prokleté město mě osobně také zklamalo, to rozuzlení bylo hodně divné a jako horor mi to rozhodně nepřišlo.
    Zrádného anděla jsem nečetla, ale z této edice jsem četla Výkřik do tmy, který se mi moc líbil. :)
    Snidani u Tiffanyho znám jenom jako film, netušila jsem, že je to podle knihy.
    U Monumentu 14 úplně nevím, jestli je to kniha pro mě, tak moc se v postapokalyptických knihách nevyžívám, mám radši spíš klasičtější dystopie...
    Už se těším na další video. =))

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem moc ráda, že jsi natočila další video Týdne s knížkou. Považuji to fakt za super nápad a hrozně ráda se vždycky mrknu, co jsi přes týden četla, co tě čeká atpod. A moc mě těší, že teď budeš videa přidávat pravidelněji, protože je mám opravdu ráda. :-) Taky mě těší, že ses na základě mé recenze začetla do Snídaně u Tiffanyho. Je pravda, že je to něco trochu jiného. Odeon vydává klasiku. Ale já mám takové knihy ráda, protože mě nutí se nad věcmi zamýšlet, jsou napsány tak nějak poetičtěji než knihy pro mladitvé, mají v sobě často spoustu mouder a vždycky mě hodně obohatí. Tak snad se Ti bude knížečka aspoň trochu líbit... :-) Jinak v těch recenzních výtiscích nejsi sama, jakmile je dočtu, taky se pustím do Měděného jezdce a následně druhého dílu, a pak se taky moc těším na Hostitele, kterého jsi zase hodně vychválila Ty a navnadila mě na něj... :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Měděného jezdce dostanu k narozeniná. :))) Nehorázně se na něj těším, laurdes mě nakopla že si to musím přečíst a když si i ty myslíš že je skvělá tak to už si jí určitě musím přečíst! :D Snad dostanu i druhý díl. :) Á, nejkrásnější čtrnácté narozeniny! :D
    prokleté městouž mám přečtené pěkně dlouho a ne a ne recenzi napsat... Já nejsem náročná, na nudu to šlo ale čekala jsem víc, možná až moc a to jsem neměla... :/ :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com