neděle 5. května 2013

Týden s knížkou 26

Krásný nedělní večer všem :))
Dneska jsem měla natáčecí den a tak jsem natočila i (tentokrát kratičký) Týden s knížkou.
Zradu čtu, snad brzo dočtu (zítra nejlépe! :D).
+ na blogu teď opravdu pracuju, snad budete spokojení :)) Chtěla bych, aby Vám videa něco dala a aby to bylo fakt aspoň trochu na úrovni :))


11 komentářů:

  1. Bezva video. :-) Jsem moc ráda, že jsi jej stihla přidat ještě dnes. Hezky jsi mě naladila dobrou náladou, kterou jsem teď po filmu Pokání potřebovala. Ach bože, ten film byl dokonalý, kniha ještě dokonalejší, ale bože, já toho autora nenávidím za to, jak to nechal skončit... No nic, rozhorlovat se Ti tady nechci... :-)
    Moc mě těší, že se Ti také tolik líbí knihy od Sparkse. Pro mě to bude vždycky ten nejmilejší autor... :-)
    A moc se těším na všechny Tvé další příspěvky a videa. Měj se moc a moc hezky a ať ti to zítra ve škole rychle utíká... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nicolas Sparks a jeho knihy jsou pecka, miluju jeho styl psani a ty pribehy jsou naprosto kouzelne :-)
    Jsi boziiii,miluju tvoje videa,jde z tebe neskutecne mnozstvi pozitivni energie a krasne se na tebe kouka :-) jen tak dal,jsi uzasna :-)

    OdpovědětVymazat
  3. konečně video! :) souhlasím, ten film je dokonalý. Ten paleccccc♥ a taky si píšu články do sešitu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem tvých videí viděla jen pár, ale už teď ti můžu říct, že jsi mi moc sympatická a moc se mi líbí jak videa natáčíš a jaký pozitivní dojem z nich vychází. Knižní složka je super nápad, taky jsem o ní přemýšlela, ale jak se znám, hned bych ji zase přestala používat :D a Sparks... Je prostě můj oblíbený romantický spisovatel :) Jinak jen tak dál a určitě tvá videa budu dále sledovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Knihy od Sparkse mám strašně ráda.. Většinou se mi líbí více knihy než film, ale třeba u Nezapomenutelné cesty se mi líbí více film :).. Jinak obdivuji, kolik práce si dáváš s tím, aby jsi měla vše perfektní, viz. ty desky :)..

    OdpovědětVymazat
  6. Zradu jsem ještě nečetla,ale chystám se na to :) Film Milý Johne jsem ještě neviděla,ale chci to napravit. :)
    Jinak úžasné a kouzelné video :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli zůstanu je docela dost vychvalovaná knížka, ale mě osobně se taky zas tak moc nelíbila, jako tobě i mě přišla občas vážně nudná a je pravda, že to je silný a smutný příběh, ale mě to prostě nebavilo a měla jsem problém knížku vůbec dočíst.... jinak samozřejmě skvělé video!! :-) A jsem zvědavá, co řekneš na Zradu :-)

    PS: Milý Johne je prostě supeeeer!! :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé video! Hrozně se mi líbí, jak z tebe přímo srší elán a energie. Hned se na videa lépe kouká, když mluvíš s úsměvem a s nadšením :)
    Líbí se mi i nápad se založením knihy na poznámky :) Taky bych možná mohla něco takového zavést i u sebe...
    Od Sparkse jsem zatím nic nečetla, ale minulý měsíc jsem dostala od kamarádek k narozeninám Bezpečný přístav, takže se k nějaké jeho knize konečně dostanu. Filmy podle jeho knih mám hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Od Sparkse jsem ještě nečetla ani jednu knihu, jen jsem viděla film Milý Johne a taky se mi hrozně moc líbil :-)) A teď si plánuju půjčit knížku a hned jak to nebude ve škole tak horké, tak se na ni vrhnu :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý video, jako vždycky :) na tvůj blog jsem narazila úplnou náhodou při šmejdění po internetu a od tý doby si začínám pěstovat závislost :D jsem tu každý den a tak nějak se nikdy nemůžu odtrhnout, zkoukávám starý videa a tak, mám co dohánět, když jsem to tu našla teprve nedávno :)) na tvoje videa se strašně dobře kouká, jde z nich pozitivní energie a máš hrozně příjemnej hlas :) :D ! Od Sparkse jsem ještě nic nečetla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti strašně moc! Jsem ráda, že se Ti tu líbí :))

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com