sobota 6. dubna 2013

6.4.- Let´s go ♥

Ahoj, všechny Vás zdravím!
Dneškem jsem oficiálně začala období, které nazývám "makací období".. Ovšem příjemné makání, které si hodlám na 100% užít :)) Chápejte.. Rozhodla jsem se, že budu dělat věci naplno. Blog naplno. Mám v plánu se opravdu snažit a pořádně to tady rozjet :o) 
Tumblr_mkudil3vej1qb98mao3_500_large
super animka, na ozdobu :DD
Jsem zvědavá, jak pocítíte změny Vy. Možná si jich ani nevšimnete. ale to si zas nemyslím. Svým si totiž projdou i videa. A hlavně přijde hodně nových projektů a tak dál. Mám opravdu strašně moc plánů a doufám, že je všechny zrealizuji :o) Chci je zrealizovat, tak :D

Děkuji Vám za úžasnou podporu na facebooku. nebýt Vás, tak by Knihánkov nebyl Knihánkov. Tady už ani tak moc nejde o knížky ( i když co si budem povídat, všichni je milujeme ♥). Tady jde spíš o lidi. O to, jak vystupujeme. O to, že blog pojí, že se díky němu rodí nová přátelství. 
Blog je vlastně skvělá komunita.
A já tu komunitu chci ještě více upevnit. Takže počítejte s tím, že přijdou projekty, do kterých se budete moci zapojit třeba právě Vy :))
Myslím, že totiž nejde ani o úspěch, ani o to být nejlepší. Jde o to si blogování užít a hlavně - NEBÝT V NĚM SÁM. Jde o to moci se na někoho spolehnout. Jde o to vědět, že to neděláte jen pro sebe.. že to děláte i pro ostatní :)

Protože když Vám pak někdo napíše něco pěkného tak víte, že Vaše práce není zbytečná.
Uff.. jsem to dneska ale filozof, že? :D
Ale hlavně jsem se chtěla dostat k tomuto: v poslední době mi chodí vzkazy, že jsem Vám sympatická a že na Vás "pouštím" (či jak to napsat :D) dobrou energii. Z toho mám největší radost a moc Vám za to děkuji ♥ ♥

Co se týče soutěže... Dneska jsem se zaměřila na design stránek, ale vyhlášení určitě brzy přijde. Já ještě výsledky nemám, ale nebojte.. nezapomněla jsem :))

A plány du budoucna? Recenze, projekty, soutěže a tak dál... A hlavně hodně videí, protože videa - to je moje :D Ale čas od času bych možná mohla napsat i nějaký takovýhle článek.. uvidíme, podle nálady :))

Dneska se budu koukat s mamkou a s babi na Bídníky. Ani nevíte, jak moc se těším :) S mamkou jsme na to chtěly jít do kina, ale propásly jsme to.. Ale myslím, že si to užijem i takhle doma :) Mám v plánu uvařit si čaj a film si na 100% užít!!
♥ Já to video a písničku tak miluju!! ♥

Tumblr_mkq7bsnhwr1s8ftodo1_400_large


Dneska jsem se koukala na film Dlouhá cesta a musím říct, že mě to naprosto dostalo a psychicky.. zdeptalo (? no asi jo!!).. to je tak smutný a krásný film.. Brečela jsem a skoro brečím i teď. Nejhorší je, že je to podle skutečné události... na tento film nikdy nezapomenu.. a ty písničky! Dokonalé, smutné, dojemné.. ach jo.. radši končím, jinak budu zase brečet :((

Jinak ještě taková drobnost - poprvé v životě budu mít dotykový mobil s wifi.. zítra si pro něho jedu.. co to znamená? více fotek! aspoň na facebooku určitě :))

Jinak co říkáte na nový design? Líbí se Vám? Co říkáte na nové funkce v menu? :)

17 komentářů:

  1. Super! Moc hezký vzhled. Moc hezky sis s tím vyhrála :) Ožilo to tu a opět je to tvůj styl :) Těším se na videa a články, snad budu mít čas stíhat je číst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel musím říct že předchozí design se mi líbil víc. Dýchalo z něj uklidnění a léto a sluníčko. Teď není špatný ale prostě nelíbí se mi tolik jako předchozí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to je mi líto :(( Ale tak doufám, že i s tímhle designem sem budeš chodit :))

      Vymazat
    2. Jasně že budu :) Na designu tolik nezáleží, mně záleží na obsahu a ty máš prostě super videa :))

      Vymazat
  3. Moc pěkný nový vzhled. Jsem zvědavý na nové projekty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to tu skvělé a dýchá z toho pohodová atmosféra. Přeju hodně štěstí v 'makacím období', taky bych se měla do všeho pořádně pustit. Do blogu, do psaní, však to znáš :)
    Těším se na další články a videa!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že se do blogování pouštíš naplno, protože mám Tvůj blog moc ráda. Budu se tedy těšit na všechny články, novinky i videa.
    S tím přátelstvím souhlasím, díky blogování člověk pozná spoustu báječných lidí, se kterými by se jinak minul. Já třeba ve svém okolí nemám nikoho, kdo by sdílel moji lásku ke knihám, takže jsem za tuto komunitu strašně moc ráda... :-)
    Ten film Ti bude v mysli ležet ještě hodně dlouho. Když jsem ho viděla poprvé já, vzpomněla jsem si na něj každý den a vždycky se mi chtělo plakat. A i když je to už šest let nebo i déle (vlastně možná už devět), tak na něj stále myslím hodně, hodně často. A Sparks se díky němu stal mým nejoblíbenějším autorem. Je to prostě taková srdeční záležitost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Dlouhou cestu jsem si už dneska vzpomněla a přesně jak píšeš - chce se mi plakat :(
      To je tak silný a krásný příběh.. a ty písničky jsou nádherné♥ Stále je poslouchám :)
      Děkuji Ti za krásný komentář, udělal mi radost :)

      Vymazat
  6. Krásný design!!! :) Je úplně suprový! :D Připrav se, že budeš brečet i u Bídníků- je to fakticky, hodně, strašně moc dojemný... já brečela snad 3/4 filmu, a to jsme byli v kině, takže brečela většina lidí. :D Na videa se MOC MOC MOC těším! A na recenze... a na články... a na projekty.. a na... no na TEBE! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :DD
      Upřímně Bídníky jsem včera ani nedokoukala.. nějak mě to nechytlo :// Dost mě to zklamalo, čekala jsem od toho hodně.. tak co se dá dělat..

      Vymazat
  7. Design je krásný,povedl se ti.Z menu jsem velmi příjemné překvapená,netušila jsem že může být lepší menu než,které si měla předtím,ale teď vidím,že může:).Jsem moc ráda,že se do blogování pouštíš naplno...na tvoje videa se krásně dívá,dokážeš zaujmout.Někdy,když mám čas,tak si pouštím i tvé starší videa a nikdy mě neomrzí.Tvoje články se velmi dobře čtou.Co jiného říct než to,že jsem moc ráda,že se do blogování pouštíš naplno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Lucindo!
      Ani nevíš, jak velikou radost jsi mi Tvým komentářem udělala :) Opravdu :)) Děkuji!!
      To menu.. snažila jsem se :D Doufám, že je to opravdu lepší než předtím :)) Díky!!

      Vymazat
  8. Moc se ne všechny změny těším :)
    S tím naprosto souhlasím. Je to dokonalý film a já ho mám hrozně ráda. Akorát mi je líto, jak to končí. Ale myslím, že kdyby to končilo jinak, tak nebude tak skvělý. Protože to co ho činí skvělým je jeho skutečnost :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com