středa 2. ledna 2013

Report z našeho 5.srazu "Na slovíčko s knížkou"

V pátek 28.12. proběhl další knižní sraz v Brně :) Tentokrát se nás sešlo 13 a dokonce přišli i dva kluci!! Opět nás navštívil Chorvat Ivan - přítel Terky. Svou dobrou náladou sraz skvěle obohatil :)))
A konečně i český kluk! Jupííí! Zdaleka přijel David a já jsem za to moc ráda, protože je to opravdu skvělý kluk!! :) A nesmím zapomenout ani na Hanyuu a na Emily.L - skvělé holky, které jsem konečně mohla poznat i v reálu!! Takže díky všem, jste super!! :)

Podpisy všech, kteří přišli :))
Já jsem do Brna jela dřív, protože jsem měla sraz právě s Hanyuu a s Davidem. No myslím, že jsme si to výborně užili! A nebo aspoň mně se to moc líbilo :-)) Sice se projevila má neschopnost orientace v Brně, ale polepším se :P :)

Samotný sraz byl.. trochu tichý oproti předchozím. Nevím jestli je to tím, že došla témata a nebo spíš proto, že nás tam bylo hodně.. No hlavně doufám, že to nebyl úplný propadák :P Každopádně na příště si vymyslím nějaký záložní plán, abychom se ani chvilku nenudili!! :)) Ale myslím, že to bude dobré :) Mimochodem pokud byste chtěli přijít i vy, tak jste vítáni!! :)

Takže já mám z toho dne skvělý pocit a stále na něho ráda a často myslím. Poznala jsem skvělé nové lidi a kamarády. Takže Vám všem moc děkuji za skvělý den!!! :)

PS: Příště bude report lepší, protože s sebou vezmu foťák a vyrobím nějaké video!! :)

6 komentářů:

  1. Jeej, to je milé 8) aj ja chceeeem!!! 8(
    Ďaleko steeeeee...

    OdpovědětVymazat
  2. Sraz byl skvělý! Rád jsem všechny poznal!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokusím se příště připojit taky..:) Do Brna to daleko nemám, takže by to neměl být problém..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že jsem nemohla :( Snam mi to příště vyjde. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jelikož jsem z daleka, připojím se asi až v létě, to budu mít po matuře a přijímačkách (doufejme), takže očekávám dloooouhé prázdniny :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com