středa 2. ledna 2013

2012 - Největší zklamání

Ahoj všem!
Přidávám další příspěvek do projektu . No a protože jsem na knížky asi málo přísná, tak jich dneska není moc.. Každopádně pokud zítra přežiju školu (a to doufám, že ano!), tak bych měla natočit video na téma nejlepší knižní hrdinky. Tak to snad už bude zajímavější (ale u hrdinů to bude ještě lepší :P)  :)

10 komentářů:

  1. Ty jsi tak roztomilá, jak jsi taková akční :) Moc pěkné video :) A jen tři knižní zklamání, koukám, že jsi jako já, taky je Ti jich líto :)

    OdpovědětVymazat
  2. To já bych něco našla... nic z toho nebylo naprosto hrozné, přesně jak říkáš ty, ale prostě jsem čekala víc. Třeba Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled nebo Tygrovo prokletí, Foretold nebo taky tebou zmiňovaná Vidím to, co vrah.
    Jinak moc hezké video, a pokud můžu pochválit i něco z neknižní sféry, tak moc hezký svetr :))

    OdpovědětVymazat
  3. No,nějaké zklamání by se určitě našlo. Určitě můžu jmenovat knihu Unika a také Vládci času. Ale jinak jsem měl spíš na četbu kliku. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět bezvadné video!:)
    Tak z tebou vybraných knížek jsem četla jenom Mayské proroctví. Taky se mi nelíbilo, ale do zklamání jsem ji nezařadila, protože jsem od ní také nic nečekala.. :)
    Vidím to, co vrah mám doma v angličtině, ale ještě jsem se k ní nedostala, ale je pravda, že jsem na ní četla/slyšela dost negativních názorů.. tak uvidím:)

    OdpovědětVymazat
  5. Největší knižní zklamání z loňského roku? No...dala sem druhou šanci Stmívání a bylo to tak atřesný čtení, že sem to ani nedočla. Jediná knížka, kterou sem fakt nepřečetla. A třetí šanci už u mě asi nedostane....omlouvám se jestli sem naštvala nějaký fandu týhle série, ale mě to příde jako fakt škoda papírem....
    Jinak Ridaw? pARÁDNÍ Video parádní jako vždycky. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Z tvého výběru jsem zatím nic nečetla. Chystala jsem se na Vidím to, co vrah (připomínalo mi to hodně Lovkyni snů), ale nakonec mě odradily nepříliš pozitivní recenze.
    Jinak mým největším zklamáním byla asi Angelologie od Danielle Trussoniové a Rembrandtův portrét od Paula Christophera. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš úžasné videá, ešte by si mohla spraviť video Najlepšie knižné páry 2012 :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com