středa 2. ledna 2013

2012 - Nejlepší knížky

Brzké dobré ráno všem!! :)
U jsem se rozhodla zapojit do projektu, ve kterém budu postupně shrnovat rok 2012. Dneska nás čekají nejlepší knížky, zítra největší zklamání :)
Video je už v lepší kvalitě než včera, ale zase se mi ukládalo přes 2 hodiny a nejsem si jistá, zda takovou zátěž snese můj notebook často.. Budu to ještě nějak muset promyslet :P :)
Video jsem chtěla udělat kratší, ale nakonec to vyšlo tak, že je spíš delší :D
PS: Ta miniatura je fakt bezva! Proč mi youtube neumožní nahrát tam svou vlastní? :P :D

17 komentářů:

  1. Pěkné video!:) Moc dobře se posloucháš:)

    Hostitel je úplná pecka:) Už bych ani nespočítala, kolikrát jsem to četla. Hlavně je to naprosto něco jiného, než Twilight. Ale ten styl Meyerové tam je:) JO! :)A na film se taky dost těším:)

    Les rukou a zubů se mi taky hodně líbilo, teda, druhý díl taky.. ale většině se snad líbí více druhý díl, ale já jsem věrný fanoušek jedničky! :D

    15 minus! Děkuji, děkuji děkuji!! :D Že si tuhle knihu objevila, všude o ní mluvila/psala a já jsem také měla možnost si ji přečíst:)

    Zahrada kostí by mohla být dobrá! :)))

    Inkarceron se mi líbil, ale do dvojky jsem se nějak nemohla začíst.. hm, takže vlastně nevím, jak to dopadlo:D

    Neznámá pravidla? :) O tom jsem ještě neslyšela, ale vyvražďovačky mě baví! :D

    Uf, vážně dobré video!:) Těším se na další;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nevadí, že tenhle projekt dělám formou videí :)) Jinak děkuji!! A já jsem ráda, že se 15 minus líbilo i Tobě :o)) A skvěle jsi tento projekt vymyslela. Jsem ráda, že můžu být jeho součástí :))

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že to NEVADÍ! :) Já nebudu nikomu nařizovat, jak si má články přidávat:) Já jsem spíš ráda, že se někdo zapojil:)
      A děkuji;)

      Vymazat
  2. Pěkné video.
    Musím říct, že většinu těch knížek, o kterých jsi mluvila si chci přečíst.

    Les rukou a zubů si chci opravdu pečíst, pěkné téma. Hned mě zaujala. Právě že díky této knížce jsem tě našla. :D

    15 minus! Po téhle knížce toužím, co o ní vím. :) A to vůbec nemusím české spisovatele, anotace je však zajímavá a tahle knížka se jednou objeví v mé knihovničce. :D Musí!

    Hunger Games!!! Jsem na konci prvního dílu a nemůžu od toho sputit oči! Je to úžasná kniha!!!

    Hostitel je klasika! Jedna z mých top. Četla jsem jej už tak třikrát. :)

    Banku těl chci už nějakou tu dobu, jenže ji neměli v knihkupectví a to jsem byla v Ostravě v Dobrovským!! Naštvali mě. Musím ji sehnat. :D

    Těším se na další video, je to opravdu super!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ohromné video, ak je to o knižkách, pozerala by som to donekončna :) Knižky, ktoré som čítala:
    No tak určite Hunger Games, to je jednotka medzi dystópiami. Začala som to čítať pred tromi rokmi, keď vyšla prvá časť a stále je to jedna z mojich obľúbených sérií.
    Potom Hostiteľ, toho som si kúpila tiež hneď ako vyšiel. Najprv ma to tiež nejak nelákalo, ale dve moje spolužiačky o tom neustále hovorili, tak som si to z trucu kúpila :) A páčilo sa mi to. Ja by som na nej nič nezmenila, mne nevadí, že je tam moc rozprávania a naťahovania. Ani že je to také psychologické, vážne mám tú knižku rada.
    Inkarceron som tiež čítala, ale nemám ho doma, bol požičaný od kamarátky. A je to celkom dobrá kniha, len mi tam chýbali opisy. Rada by som si prečítala aj druhú časť, ale tú moja kamarátka nemá... čiže neviem... asi si ju eventuálne kúpim, aj keď s tým mojím dlhočizným wishlistom... uf!
    Knižky Past, Erebos, Banka tiel a Les rukou a zubů (mám pocit, že u nás sa to volá iba Les kostí) a Pobrežie hrôzy, som už v rukách držala a starostlivo zvažovala ich kúpu. Erebos a Past (hlavne Past) doteraz chcem kúpiť. Banka tiel ma nejak opustila a čo sa týka tej zombie série, zatiaľ som na ňu nevidela práve kladné recenzie. Oni neboli až také hrozné, teda väčšinou chválili tú druhú časť, no veľa ľudí vraví, že tam neboli sympatické postavy.
    Knižky, ktoré som nepoznala, ale zaujali ma: 15 mínus, Zahrada kostí a Nemilovaní.

    Ešte raz chválim video, vždy som rada, keď miniekto priblíži nové knihy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ostuda, už strašně dlouho plánuji, že si Hostitele přečtu a pořád se k tomu nějak nemůžu dostat.
    Já jsem četla od Johna Saula jinou knížku a ta se mi moc nelíbila, takže nevím jestli se mám do Nemilovaných pouštět.
    A Past... už půl roku na ni koukám v knihkupectví a pořád nevím. Všichni ji ale chválí, takže si ji asi koupím.
    A Les rukou a zubů mám teď půjčený z knihovny, dneska ho asi začnu číst:))
    Jinak, video je skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím od Saula přečetla dvě knížky, ale ta druhá se mi už taky moc nelíbila:)) Nemilovaní byli lepší :))

      Vymazat
  5. Boží video :)
    Tak vezmu to od začátku :D :)
    Hunger Games jsou naprosto suprová triologie a máš naprostou pravdu, dkyž říkáš, že neznáš nikoho, komu by se nelíbila :) já ji doporučila i učitelovi ve škole :D zatím ale nevím, zda si ji přečetl :D
    Hostitele si chci už dlouhou dobu přečíst, ale zatím jsem se k němu nějak nedostala :D
    Les rukou a zubů jsem četla, četla jsem první díl, bohužel ale myslím, že jsem ho ani nepřečetla, protože mě nějak nechytl...
    15 minus, tak to je naprosto úžasná kniha, jsem ráda, že jsem Tě vzala za slovo a řekla paní knhovnici, ať ji objedná! :) chtěla bych si ji pořídit i do své knihovničky co nejdříve :D
    Nejsem sériový vrah! ježiš :D to je další kniha, co si chci přečíst, protože jsi ji tolik vychvalovala :)
    Závist skoro dočítám a ta knížka se mi zalíbila, takže si chci určitě přečíst i další díly :) stejně jako Past, tyto dvě knížky jsi také velmi doporučovala a tak jsem si tvoje slova vzala k srdci :D a ještě, že jsem to udělala, jsou to boží knížky :D
    Erebos je moje srdcovka, je to moje první knížka, kterou jsem dostala na recenzi a já ji miluju :) když jsem ji četla, připadala jsem si závislá :D
    V kůži supermodelky je super série, kterou jsem přečetla jedním dechem :D
    Zahradu kostí, Inkarceon, Virus, Neznámá pravidla, Polibek pro Annu, Nemilovaní a Banku těl jsem bohužel nečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Učitelovi ve škole? Tak to je cool! :D Z našich učitelů by to nikdo nečetl :/ :D Ty už máš celou sérii V kůži supermodelky přečtenou? ááá, taky chci!! :D Musím to co nejdřív přečíst :))

      Vymazat
  6. Hrozně se mi video líbilo :))) Moc pěkně se posloucháš a nedá se od toho odrhnout. Využila jsem těch dvanáct minut života dobře :'DD
    Pár knížek z videa jsem četla a všechny se mi líbily. ;) Hlavně Banka těl a Past. Bohužel třeba Hunger Games mě nezaujalo ani natolik, abych se dokopala k dvojce.

    OdpovědětVymazat
  7. Opět se ti povedlo natočit skvělé video! :)

    OdpovědětVymazat
  8. super video! mluvíš o knížkách opravdu krásně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super video..Některé knihy jsem četla..ale valnou většinu ne..jsem pozadu..:/ Každopádně by bylo snadné určit ti knihu, kterou ti koupit jako dárek :D ..Stačí něco s tématem "výměna těl" :D Ten ti očividně sedí..:) Banka těl, hostitel, v kůži supermodelky..

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní video! :)

    Z knížek jsem zatím přečetla Hostitele. A opravdu se mi líbil, i když jsem měla chuť Jareda profackovat pokaždé, když se objevil :D. Musím s tebou souhlasit, většině, co jsem knihu půjčila, se nelíbila. Připadalo jim to nezáživné a hodně to porovnávali se Stmíváním, což jsou podle mě úplně odlišné tituly. (Navíc u mě vítězí Hostitel :D)
    Dále jsem přečetla Závist (tahle kniha byla pro mě velmi milým překvapením a těším se na pokračování, které snad letos u nás vyjde), Past (doma mám i Horečka ale k té jsem se ještě nedostala).

    Les rukou a zubů i s Vlny zmítané smrti mi taky "trůní" na poličce, ale nečetla jsem je z jediného důvodu - čekám na závěrečný díl. Doufám, že do konce března opravdu vyjde.

    Na Polibek pro Annu a Hunger games se taky chystám.

    O Zahradě kostí jsem přečetla recenze a asi si budu muset pořídit :)

    Těším se na další video ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Som veľmi rada, že som natrafila na tvoj blog, je úžasný a skoro všetky knihy vo videu som čítala a tiež sa mi veľmi páčili :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com