pátek 4. ledna 2013

2012 - Nejlepší hrdinové

Na točení tohoto videa jsem se obzvlášť těšila :D :))
Jinak samozřejmě nesmím zapomenout napsat, že autorkou tohoto projektu je skvělá ! :)
A tady je už video:

9 komentářů:

  1. v Pasti jsem si neoblíbila nikoho. Ani jeden mi nevyhovoval. Radši mám Peetu, i když Hurikán ve filmu je o dost hezčí. :D Ale tak oba vypadají dobře. :) Čtyřka je úžasný. :) Není to takový ten typický hrdina, kterého bych si zamilovala, ale měl něco do sebe. :) V Erebosu jsem toho kluka nevnímala jako nějakého hrdinu. :D Finnic (sakra, jak se to píše :D), úžasný, úžasný, úžasný... Můj hrdina je teda asi Dimitrij. Dřív to byl i pan Darcy, ale na toho se teď koukám jinak díky knize Já a pan Darcy. :D Archer z Hex Hall je skvělý kluk. A Taky pan Rochester (doufám, že to mám správně) z knihy Jana Eyrová. :) No a Lagardér taky ušel z knihy Hrbáč. :)
    Jo a to už bude napořád, že ve videích budeš mít hlavu? Všimla jsem si toho už dřív. :) Rozhodně ty videa vypadají lépe. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že projektík baví. :)

    Já jsem se taky doteď nerozhodla, jestli nás pekař, nebo Hurikán:)
    V Hostiteli určitě Ian!♥♥ :)))
    Čtyřka byl fajn.. v prvním díle, v Rezistence mě děsně s Tris rozčilovali ! Jako malí! :D
    A Étienne...♥ ježiš, to je miláček!:D
    Garreeeeeeeeeeet!!!! :D
    Finnick byl snad lepší než Hurikán a pekaříček dohromady ! :D

    uf, opět výkřiky mých pocitů při sledování videa:)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video, tvoje videa jsou čím dál lepší! Rozsekala mě věta Peeta peče chleba... :DDD A jinak v HG mám Peetu nejradši, je takový strašně roztomilý a mám ho i radši než Katniss, kterou jsem si moc neoblíbila, na mě působila až moc bezcitně. Gabriela z Pasti mám taky moc ráda. Čtyřku jsem si oblíbila až časem, když se zezačátku objevil v Divergenci, tak mě nějak neoslovil...ale během příběhu jsem si ho vážně zamilovala. Étienne...no comment, ale souhlasim, taky mám radši vyšší kluky, sama měřim skoro 180 cm. :D Ostatní knížky jsem nečetla...ale jinak jsem si ještě strašně moc oblíbila Archera Crosse z Hex Hall, i když je to trochu "bad boy", samozřejmě Jesse z Mediátora, ten je dokonalý a i když je to spíš vedlejší postava, mám hrozně ráda Gabriela Lunu ze Supermodelky. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď si mi připomněla, že jsem zapomněla na Finicka :( :D

    OdpovědětVymazat
  5. SKvělý video, a myslím, že i celkem dobrý výběr :) V Hunger Games se stále nějak do žádného z táborů nedokážu zařadit, i když když bych si měla vybrat, tak asi Peeta. I když Hurikán byl o něco hzčí, myslím...


    áááá :D Já fakt nevim :D

    OdpovědětVymazat
  6. Musím se přiznat :) Můj hrdina roku 2012 byl Peeta :D Kdo jiný... a přitom jsem ho ze začátku moc nemusela :D

    OdpovědětVymazat
  7. Můj hrdina roku je jednoznacne Curran..z knihy Kate Daniels.. Jinak koukám , že čteš Okřídlenou duši..doufám, že se tí bude líbit stejně jako mě..:))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com