pondělí 31. prosince 2012

V kůži supermodelky - recenze

Ahoj! Všem přeju krásného Silvestra a hlavně šťastný nový rok!! Ať se Vám splní všechna Vaše přání a hlavně ať jste zdraví a spokojení :) Od nového roku plánuji i hodně změn na blogu. Asi jednu z největších změn vypozorujete už dneska a to sice recenze trošku jinak. Omlouvám se za kvalitu - příště se pokusím to zlepšit :o) Sice se na ten obraz dívat dá, ale mohlo by to být lepší :/ Budu moc ráda, když mi napíšete, jak se Vám tyto nové recenze líbí :)

Autorka: Meg Cabot
Nakladatelství: Knižní klub
Žánr: komedie, romantika
Počet stran: 256
Anotace: Šestnáctiletá Em Wattsová je newyorská středoškolačka, která má v hlavě především počítače a spolužáka Christophera, se kterým si rozumí nejlíp z celé školy. Když spolu s ním Em doprovází mladší sestru na slavnostní otevření nového obchodního domu, tragickou nehodou začíná zlý sen, jehož kulisy si lze jen stěží představit. Poté, co se ocitá na nemocničním lůžku na kapačkách a v drátcích, totiž zjišťuje, že už není sama sebou – a to doslova. Je to v cizím, pěstěném těle stále ještě ona, či někdo úplně jiný? Proč má najednou jiný hlas, jinou tvář, jiné chutě i známé? Kdo za tou přeměnou stojí a co tím sleduje? Zajímá už lidi jen to, kým je tahle pacientka navenek, anebo jim nepřestane záležet na tom, kdo se skrývá uvnitř? Dá se vůbec naskočit do rozjetého vlaku existence, kterou až dosud žil někdo jiný? A hlavně – co Christopher, pokud se mu to vůbec dá sdělit?



13 komentářů:

  1. Skvělá recenze, no samozřejmě jako vždy!! :-D... a musím říct, že mě hodně překvapilo, že Tě konečně můžeme ve videu vidět a strašně moc Ti to sluší! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! :) Jsem ráda, že ses mě nelekla :P :D

      Vymazat
  2. Perfektná recenzia, veľmi podrobná a veľa toho o knižke vypovedá. Ja by som si to možno aj prečítala, aspoň zo zvedavosti, len neviem, či by to mali napríklad v našej knižnici. Z mojich známych tú knihu určite nikto nemá :( Inak prekvapilo ma, že ťa aj vidieť, o to viac ťa obdivujem, že prezentuješ svoje knihy formou videa, pretože som si to dnes skúsila, keď som točila mesačné naj a nie je to jednoduché ako to vyzerá. Teda väčšinou som mala čo robiť, aby som nevybuchla od smiechu :D
    A koniec tejto recenzie ako záver nejakej televíznej show, úplne perfektné. Ak je toto nová forma tvojich recenzií tak sem s nimi :)
    Hm, keby som sa ja dostala do kože niekoho slávneho... Neviem, nemyslím, že by ma to veľmi zmenilo, len by showbiznis stratil jednu herečku/modelku/atď, lebo ja sa tak vážne chovať neviem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc Ti děkuji za nádherný komentář!! Opravdu se Ti tyhle nové recenze líbí? Tak to ani nevíš, jak moc jsem ráda!! :o))
      Jinak kdybych se já dostala do těla někoho slavného, taky by to pro mě byl šok :-DD

      Vymazat
  3. Recenze je super, moc se mi líbí tvůj hlas. Tuhle knížku jsme taky četla a rozhodně toho nelituju, díky ní jsme se k Meg Cabotové dostala. Přesně si pamatuju ten okamžik, když jsme poprvé knihu V kůži supermodelky. Obálka mě skutenčě upoutala, anotace snad ještě víc, jen jsem měla strach, že knížka není tak skvělá, jak se zdá. Je. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížka je opravdu super :)) Hrozně moc jsem se u ní pobavila a ten děj mě.. prostě bavil :))

      Vymazat
  4. Nová forma recenzí se mi vážně líbí. Kniha mě nejdřív nijak nezaujala, protože nijak moc nemusím takové ty slaďáky,ale po téhle recenzi začínám pochybovat o svém původním názoru a tu knihu si asi vážně přečtu. :)

    Jak se tak na to video koukám, tak se musím naučit mluvit plynule a spisovně a nezasekávat se,abych byla jen z poloviny tak dobrá jako ty. :o)

    Co bych dělala v kůži supermodelky? Vážně bych toho využila a užívala si. :D Protože bych si řekla: "Teď nastal můj čas. Jdeme si užívat!" Tento názor mám teď. Kdyby se mi to ale opravdu stalo, tak vážně nevím, jak bych se zachovala. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc moc moc děkuji, ale přeháníš :P :))
      "Teď nastal můj čas. Jdeme si užívat!" - to je super!! Ale to přece můžeš i teď, rozhodně se nemáš za co stydět :o))

      Vymazat
  5. Krásna zmena, naozaj ti to vo videu sekne :)
    Tuším táto knižka nevyšla u nás na Slovensku, čo je škoda.
    A čo by som robila ja? Patrične by som si to užila :D Navštívila by som známe celebrity, proste si užívala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)) Bylo by zajímavé takhle proniknout do světa někoho hodně známého :))

      Vymazat
  6. Úžasná recenze! Určitě v podobném duchu pokračuj, protože koukání se na tuto recenzi mě hrozně bavilo! :))

    A co bych dělal já? Ze začátku bych si to rozhodně užíval :D Ale po čase bych to chtěl rozhodně nějak napravit, protože si neumím představit, že bych žil jiný život než můj :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,taky ti přeju šťastný nový rok!.Recenze se ti moc líbíla.Moc ti to slušelo

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com