úterý 25. prosince 2012

Týden s knížkou 22 (vánoční)

Ahoj všem!! Přeju Vám krásné Vánoce plné štěstí, zdraví a dobrého cukroví! :-D
Po opravdu dlouhé době přidávám nový Týden s knížkou. Slibuju, že odteď se má aktivita opravdu zlepší :)) Blogování mě baví a naplňuje energií a tak ho přece nemůžu zanedbávat :)) Toto video je ještě takové "normální", protože jsem neměla moc času. Od příště bych chtěla video i trošku víc graficky upravit :) Uvidíme, jak se to podaří..
Ve videu jsem ještě zapomněla zmínit to, že už tento pátek (28.12.) proběhne další knižní sraz v Brně. Takže pokud máte čas, přijďte!! Pro víc informací mi napište na mail rodaw@seznam.cz.
Jinak samozřejmě budu ráda (jako vždy), když dáte blogu like i na facebooku  ;)

14 komentářů:

  1. V kůži supermodelky zní zajímavě. :) Já se teď do toho párování taky zapojila, tak jsem zvědavá. :) Stromeček je moc pěkný. :) Kacíř a čarodějka - na tu jsem taky dlouho zvědavá. :) O cukroví mi nemluv. Dneska jsem se sekla a řekla si, že už to tak dál nejde. :D Jinak co děláš za cvičení? :) A souhlasím, že nejde o dárky. Každý rok si to uvědomuju víc a víc. :)

    PS: Úžasný desing. Hlavně ty animačky se mi tu strašně líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chodím běhat (ale to se mi v té zimě neosvědčilo :D), chodím na procházky s pejsky a potom cvičím doma :) Buď co mě napadne a nebo super je třeba tento kanál na youtube :
      http://www.youtube.com/user/blogilates
      :))

      Vymazat
    2. Já cvičím podle Jillian Michaels. :) To mě hodně baví. Na ten kanál se podívám. Jinak já chodím běhat nejraději večer v létě. Na zimu nemám oblečení a do toho mrazu se mi většinou ani nechce. :)

      Vymazat
    3. Já jsem Jillian taky cvičila, ale nějak mě to nebavilo.. Každý den to stejné :D :D
      Ano - letní večerní běhání je úplně nejlepší!! Teď v zimě to moc nejde, bohužel :((

      Vymazat
    4. Tak půjdem v létě někdy spolu. :) Pokud bys chtěla. :)

      Jinak jsem se chtěla zeptat, ty nemáš goodreads?

      Vymazat
    5. Určitě!! :) Nene, nemám :)

      Vymazat
  2. Já ám teda rači tak hoďku dvě v bazénu....to si fakt i dost odpočinu. Jinak Rodaw...knížky parádní už se těšim až si některou z nich přečtu. :D A když sme u toho cukroví...postily ste se holky včera? Já jo...čekala sem na zlatý sele, ale neobjevilo se. A to sem byla bez jídla víc jak 24 hodin :D Dala sem si pak až štědrovečerní večeři páč to se musí. A od tý doby nemůžu jídlo ani vidět. Hned sem přejená :D Ale aspoň toho cukroví nesnim tolik jako loni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-DD
      Já jsem teda celý Štědrý den jedla normálně :DD
      A cukroví jsem snědla snad tunu :DD

      Vymazat
  3. Skvělé video! Já jsem taky na tu vánoční atmosféru a výzdobu :))) Ta pohoda, klid,.. prostě mám Vánoce hrozně ráda :))) Akorát to jídlo :)) - už jsem doslova přežraná =DD. ... Na toho Kacíře a čarodějku jsem nejdřív moc zvědavá nebyla, ale teď mě začíná lákat čím dál víc - jsem zvědavá, co na knížku řekneš :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja poviem len toľko, že tá knižka Kacír a čarodejka ma začína dosť zaujímať... budem čakať na tvoju recenziu a možno si ju potom aj zaobstarám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem na straně 50 a knížka se mi opravdu moc líbí! :)

      Vymazat
  5. Pěkné videjko :) snad budu sbírat měsíčně tolik knih, co ty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tenhle měsíc zase tak moc knížek nemám :o)) Každopádně díky moc! :)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com