pondělí 3. prosince 2012

12 knižních měsíců: PROSINEC 2012

Skvělý projekt, který vymyslela Ettelea Dragons :-o)

Protože nemám moc času, tak jsem tentokrát natočila video. Doufám, že to nebude vadit =)
Prosinec opravdu miluju. A vánoční písničky mám snad ze všech písniček nejradši. Jsou plné té úžasné vánoční atmosféry :-))



6 komentářů:

  1. To je super, že tě mamka nechá 21. doma. :D Jinak doufám, že nám pak ukážeš nějaké fotky nového člena rodiny, moc vám to přeju a snad se vám s ní bude pěkně bydlet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D Ten koniec sveta, to nie si ďaleko od toho...aj Japonská princezná to predpovedala a práve vtedy si vraj máme očistiť dušu a srdce aby sme mohli začať nový začiatok,a vraj to bude trvať 4 dni...čiže to skončí presne 24...no neviem čo je na tom pravdy :D Zapojila som sa do projektu, jedného svojho affka Už len 21 a to sú rôzne témy a úvahy je to zaujímavé :) Aj knihy, toho kacíra by som si chcela prečítať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já dneska zase slyšela teorii, že vybouchnou sopky v Americe... Uvidíme.. Každopádně 28.12. je knižní sraz a já bych se ho ráda dožila :-D

      Vymazat
  3. Díky za parádní video Rodaw. Už se chystám na knížku ,,Zavři oči" tak doufám, že mě nezklame. Jinak, pokud máš ráda Johna Saula určitě doporučuju Urtpení neviňátek. To je bestovní knížka. Nebo ještě Noční můru, která je taky dobrá, ale která me bavila podstatně míň než neviňátka. Recenze na obě knížky is můžeš přečíst na mim blogu v rubrice knížky, kde mám i spoustu jinej dalších recenzí na knížky, který sem četla a mrak dalších věcí :D Budu se těšit na další projekty a videa.

    OdpovědětVymazat
  4. S těmi rachejtlemi máš pravdu,chudáčci zvířáta

    OdpovědětVymazat
  5. To je divný, já tu písničku neznám... a to jsem vševěd.. :D
    Náš Tomík- yorkšír, každý Silvestr stráví schovaný za zavřenými dveřmi od obýváku. Ohňostroje mu strašně vadí. A když si pomyslím, že teď budeme mít dalšího yorkšíra.. To snad pojedeme na Silvestra někam na samotku u lesa.. :D
    ___
    Jinak tě zvu ke mně na blog, pořádám Vánoční giveaway o knížky od Sue Limb :))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com