neděle 11. listopadu 2012

Virus - recenze


Autorka: Kathy Reichs
Nakladatelství: BB/Art
Rok vydání v ČR: 2011
Rok vydání v originále: 2010
Žánr: dobrodružný
Počet stran: 280
Anotace: Nebezpečný případ neteře sběratelky kostí Čtrnáctiletá Tory Brennanová měla odjakživa dobrodružství v krvi; konec konců je neteří slavné soudní antropoložky Temperance Brennanové. Seznamuje se se skupinkou dětí, které sdílejí její vlastní zápal pro vědu a svůj volný čas tráví zkoumáním zastrčených zákoutí mokřiny kolem ostrova Loggerhead. Jenomže ve výzkumném ústavu na Loggerhead se dějí divné a nebezpečné věci. Dětem se podaří zachránit z místní utajené laboratoře štěně vlčáka, ale nakazí se přitom vzácným kmenem psího parvoviru, který jim pozmění DNA – navždycky.



8 komentářů:

  1. Super recenze! :) Virus vypadá na velice zajímavou knihu, zvířata mám ráda, takže se po ní určitě podívám :). Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu recenze! :) Virus je opravdu úžasná knížka :))

      Vymazat
  2. Tu knížku jsem už četla a stala se moji oblíbenou

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na Virus chystám už delší dobu a ty tvoje recenze mě ještě vždycky tak nabudí, že bych si ji nejradši přečetla hned teď. :) Tvoje videa a celkově tvůj blog si prostě nemůžu vynachválit, moc děkuju za všechny typy (například za 15 minus, do kterého se brzy pustím). :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt se Ti nechcou napsat ani tři věty jako shrnutí? :D Ale video máš jako vždy hezky zpracované.. Já po virusu snad koukám už od té doby, co višel, ale ještě jsem se k němu nedostala. :D
    Psy i vlky mám ráda hrozně moc, takže tuším, že by mne kniha nezklamala.. jen se k ní už dostat. :D Potěšila by pod stromečkem, ale nevím, jestli se mi ji podaří vměstnat do objednávky. :D
    __
    Mě by medicína i veterina hrozně moc bavila, jen nechci být doktorkou ani veterinářkou. Nevěřím si, že bych na tahle dvě zaměstnání měla.

    OdpovědětVymazat
  5. Další z mnoha tvých krásných recenzí, která mě tak nakousala si knihu pořídit. Jen kdyby peněženka neměla podvíživu :DDD Achjo.
    Já se na knihu šíleně těším, už její obálka mě zaujala a musím ji mít. :))
    http://calm-of-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nie som si istá či to vyšlo aj u nás :/ škoda, rada by som si to prečítala...Tvoje recenzie ma vedia ale že neskutočne naladiť! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com