úterý 13. listopadu 2012

Týden s knížkou 19

Ahoj všem!
Dnes přidávám nový Týden s knížkou. Promiňte za slova takže , za vyrušení mou babičkou nebo za ostatní maličkosti.. Dneska nějak neumím mluvit. To bude tou čtvrtletkou z matiky :( :D.
Každopádně pod toto video přidávám ještě další videa, která jsem Vám ve videu slíbila :))

Chcete se bát? :)


Nejúžasnější Bídníci


Trailer na Hostitele = wow!
Aktualizovánu a už jede :)


15 komentářů:

  1. Skvělý Týden s knížkou! Svou recenzí na Virus jsi mě opravdu navnadila a já tu knihu teď nutně potřebuju.. Asi si napíšu Ježíškovi :D
    Jinak, taky mě udivila obálka Pokladu - tato je sice originální, ale z jiné edice. Ta hlavní je ještě mnohem úžasnější a víc se hodí k jedničce. Ach jo :/ :D
    P.S. Gratuluji k nové spolupráci! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Virus i Poklad jsou opravdu úžasné knížky. Určitě si je přečti!! :))

      Vymazat
  2. Jéé mě tak ty tvoje videa baví=) Máš opravdu příjemný hlas a je pěkné tě poslouchat=)
    Divím se že ti tam Cvrček (doufám že to byl cvrče=D) vydržel tak pěkně sedět=D Máme 3 psy, všechny teda větší a na klín bych si je dát asi nemohla nebo by mě za nima nebylo vidět=D ale nevydrží chvíli v klidu=D Co se soutěže týče, mám problém napsat ve škole slohovku, takže se bohužel nemůžu zúčastnit=( Ale můžu tě pozvat na moji soutěž=)

    http://kane-book.blogspot.cz/2012/10/soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!!
      Moc děkuji za milý komentář. Jojo, to byl Cvrček =o))
      Máte doma 3 pejsky? Jééééé.. tak je ode mě všechny pozdravuj =)) A díky za pozvání do soutěže!! :)

      Vymazat
  3. Ahojky, gratuluji ke spolupráci s Baronetem. Mohla bys mi prozradit, jak jsi to udělala? Já jim psala, je to 14 dní, a nikdo mi neodpověděl. Taky jsi čekala tak dlouho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!!
      Baronet mi odpověděl poměrně rychle, ale psali, že mají už plno a mě vzali jenom kvůli videím... Každopádně nezoufej - určo se to povede :)) A kdyby ne, tak stejně už máte tolik skvělých spoluprácí!! Třeba Knižní klub :)) A ty zase nemám já ;) Ale to neva. život není jen o recenzákách :)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď. Tvoje recenze jsou opravdu originální, to musí každý uznat. Život není o recenzákách, to je fakt. Taky si nemyslím, že je. A z každé spolupráce mám opravdu radost :-)

      Vymazat
    3. To věřím, já taky :DD A každé si moc cením :))
      Moc děkuji za pochvalu.. ale nezoufejte - třeba to vyjde!! A jestli ne teď, tak za chvilku.. Máte úžasné recenze - divila bych se, kdyby Vás nevzali :)

      Vymazat
  4. Fajn video jako vždy. Máš roztomilou záložku a pejska :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Rodaw, video je jako vždy skvelé! Úžasné Cvrčínek je moc super a sestřih který má, z něj dělá opravdového plašového krasavce! :)
    Bohužel, co se soutěže týče, mám stejný problém jako Kačulí, tudíž nejsem schopna vykouzlit kloudný příběh.... Věř, že i u těch svých marných povídkových pokusů jsem se těžce zasekla....

    OdpovědětVymazat
  6. Súhlasím s Kateřinou, práve som sa tiež chystala pochváliť video aj záložku.:)
    Gratulujem k spolupráci s Baronetom.^^
    Horory nesledujem... ale Hostiteľa by som si pozrieť chcela.
    Design je podarený!:) Hoci Halloween neoslavujem vôbec.:P

    OdpovědětVymazat
  7. Takže... :D
    Skvelé video ako vždy, ja ich doslova zbožňujem. Z knižiek, o ktorých si hovorila, ma najviac zaujala Zavři oči... Čo sa tých hororov týka, oba trailery ma zaujali, ak na ne nezabudnem, možno si niečo z toho pozriem. Trailer na Hostiteľa idem okamžite googliť (video, čo si sem dala už nefunguje), pretože sa na ten film celkom teším, knižka sa mi veľmi páčila.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé video :) Cvrček je naozaj krásny, neviem či by Berry takto vydržal. O súťaži som premýšľala, no potom do toho prišli problémy zo školou a ja už som nemala chuť písať ani svoje príbehy, opäť sa pokúšam dostať do toho kolobehu, tak snáď sa mi to podarí, knižky sú naozaj lákavé.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com