pondělí 5. listopadu 2012

Report z našeho 4.srazu "Na slovíčko s knížkou"


V sobotu 27.10. se v Brně konal už 4.sraz "Na slovíčko s knížkou". Tentokrát dorazilo celkem 10 lidí - včetně mě - a myslím, že i tento sraz se moc povedl. Probíraly jsme samozřejmě knížky, ale na řadu přišla i jiná zajímavá témata a já jsem se opět ujistila v tom, že jsou všechny holky naprosto super! :)



U stolu byla skvělá atmosféra :)
Velkou radost mi udělalo to, že na sraz přijela Aynarra Tulrgar (http://misudai.blogspot.com/) (i se svou sestrou a kamarádkou), kterou jsem doposud znala jen z internetu a mám ji opravdu moc ráda. Je to skvělá blogerka a v reálu je to i skvělá holka a já jsem opravdu strašně moc ráda za to, že jsem měla tu čest ji poznat. A díky za bonbóny! ;-) Jen mě mrzí, že jsme si spolu zase tak moc nepokecaly :( To je mi opravdu hodně líto a doufám, že to ještě někdy budeme moci napravit - i když to má Aynarra Tulrgar do Brna daleko :-(



Sraz probíhal tak, jak každý. Napřed jsme společně prolezly knihkupectví a pak skončily v kavárně, kde se převedla Hanka alias Skřítek =D (http://nocni-skritek.blog.cz/). Obsluha totiž byla velmi pomalá a zmatená a to se Skřítkovi moc nelíbilo. Pana číšníka však musím opravdu omluvit, protože v kavárně bylo fakt hodně lidí. Každopádně to byl zmatený človíček :-))
Všichni si vychutnávali společnost a chuť své kávy nebo svého čaje :)

Já jsem si dala (díky Anette - http://bookshelf-stories.blogspot.cz/ - to je dlouhé povídání, ale ještě jednou díky moc!!) lahodné cappucino (ještě teď se mi sbíhají sliny!!) a celkovou atmosféru jsem si opravdu vychutnávala a užívala. Je skvělé sejít se s lidmi, kteří mají stejné zájmy jako Vy. Sraz mě nabil pozitivní energií a když si na něho vzpomenu, tak se mi vždy objeví úsměv na rtech :-)
Jste opravdu super holky!!

Na srazu jsme řešily hodně věcí a jednou z nich bylo i to, že by se od roku 2013 začalo chodit do kina na zfilmované knihy. Myslím, že je to super nápad. Zatím se navrhovaly filmy jako Anna Karenina, Nádherné bystosti, Percy Jackson a další připravované novinky. Uvidíme, jak to vyjde, ale mohlo by to být fajn. Tento "projekt" má na starosti Veryuu (http://www.veryuu-and-books.blogspot.cz/) , takže v případě dotazů ji určitě napište :-)

Moje (bohužel už) vypité cappucino. Bylo skvělé!!
Další sraz bude asi až předvánoční a na ten se obzvlášť těším, protože už bude všude nádherná vánoční atmosféra, kterou mám osobně hrozně moc ráda!! Pokud byste chtěli přijít, tak se koukněte do tohoto článku, kde se dozvíte všechny potřebné informace :)

A co jsem si ze srazu přivezla domů? Tentokrát bohužel nic.. Těšila jsem se, že si koupím nejnovější S.Kinsellu, ale bohužel ji tou dobou v knihkupectví ještě neměli...

Na další se sraz se už teď velmi těším a pokud přijdete, tak budu moc ráda!! :)

7 komentářů:

  1. Ten číšník. :DD
    Sraz byl hrozně super a já se moc těším na další. Příště už snad přijde i Lukáš. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo naprosto super, kdyby přišel!! Musíš ho k tomu nějak donutit :DD

      Vymazat
  2. Téda, vidím, že jste si to vážně užily, holky :( A já svatosvatě slibuju, že na ten předvánoční už konečně opravdu dorazím!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Týýjo tam bych taky chtěla.... ale bydlím u Rakovníka-ve Středních Čechách:///

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že je to až v brně .. :( Jinakbych asi dorazila, ale možná někdy dorazím i tak .. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsme mohly přijet :) Bylo to báječné a když to půjde, přijedeme zase :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com