neděle 4. listopadu 2012

Knižní lákačka - LISTOPAD 2012

Ten čas ale rychle letí! Ještě před nedávnem bylo září, pak říjen - před chvílí Halloween a už tu máme listopad. Dny jsou kratší, dřív je tma a všude už je podzimní atmosféra. Ten čas plyne opravdu rychle.
V listopadu vyjde mnoho skvělých knih, které určitě obohatí Vaší knihovničku. Já jsem vybrala ty nejzajímavější tituly u kterých si myslím, že by Vás mohly zaujat.
Nezapomeňte mi napsat, jak se Vám video líbí a zda jsem Vás na nějaké knihy nalákala :-)

6 komentářů:

  1. Lákačky parádní. Jen by mě zajímalo cos četla od Johna Saula. Já četla Utrpení neviňátek ( z toho sem byla natčená) a Noční můru (z ní sem tak natčená nebyla...moc mě to nabavilo). V anotacích se taky často píše, že je John Saul považován za nástupce Stephena Kinga. Tento názor nesdílím, myslím si že King je nepřekonatelnej a nástupce mít nikdy nebude. Takže se prám i na to co si o tom myslíš ty. Pokud teda Kinga čteš. Já ho miluju a přečetla sem od něj téměř všechno a dost knížek mám už i doma. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!
      Moc díky za krásný komentář. Jsem ráda, že se lákačka líbí :)
      Od Saula jsem četla Nemilované (http://knihankov.blogspot.cz/2012/06/nemilovani-recenze.html) a ta knížka se mi strašně moc těšila. Utrpení neviňátek máme taky doma a moc se na ně těším :-)) Kinga jsem zatím žádného nečetla :-) A na toho nového Saula jsem opravdu hodně zvědavá :-))

      Vymazat
    2. Díky moc. Nemilované sem nečetla, takže se na ní určitě mrknu. A Kinga vřele doporučuju. Jesli máš ráda horory tak jak řikáš, tak to pro tebe bude ten pravej požitek. A doporučuju začít knížkou TO, kterou sem začínala i já a která ti nejvíc ukáže jak King píše. Jinak Carrie, Žhářka, Nezbytné věci a dakší knížky od něj stojej za povšimnutí. Fakt vřele doporučuju. Nebudeš litovat.

      Vymazat
  2. Skvělé video, opravdu naprosto skvělé! :)) Hrozně ráda se na to dívám, vždycky všude lovím, co má přesně a kdy v daný měsíc vyjít a ty to takhle krásně shrneš! :D Jen tak dál :))) ... Nejvíc mě asi zajímá Dědička, Delirium a Milion sluncí, ale i všechny ostatní knihy vypadají zajímavě. Docela jsem zvědavá i na to Prozření, nevím co od toho přesně čekat :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky,
      Tvůj komentář dokáže vždycky strašně moc potěšit!! Takže moc děkuju za to, že se lákačky líbí a že Ti pomáhají najít knížky :)) Jsem za to opravdu moc ráda! :)
      Já jsem taky na hodně knížek zvědavá a uvidíme, co si nakonec vlastně koupím :)

      Vymazat
  3. Hmmm, zajímavé tipy, to rozhodně, já si vlastně někdy ani neuvědomuji, že některé knihy už jsou ,,za dveřmi" a pak najednou na ně narazím :-D takže děkuji za upozornění, co nás čeká :-D...

    Jinak zrovna čtu ,,Zahradu kostí", jsem asi v polovině a musím Ti opravdu strašně moc poděkovat za doporučení, je to prostě úžasné, aspoň zatím :-D :-D...

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com