neděle 19. srpna 2012

Stránky plné hudby 2

Na mou recenzi na Banku těl se můžete podívat TADY.
Meme, které vymyslela Veryuu.

K této velmi dobrodružné knize plné napětí se určitě hodí dramatická hudba. Proto jsem zvolila píseň Requiem for a dream. No a protože tuto skladbu mám spojenou s Titanicem, tak sem dávám toto video:
Ono samotnou skladbu mám opravdu spojenou s Titanicem, protože skladba se svou dramatičností k Titanicu prostě hodí a celkově je toto video opravdu špičkově zpracované a řadí se k mým nejoblíbenějším videím. Ale tato skladba mi sedí i k Bance těl. Zoufalství, oddanost, moc, láska, smrt.... boj.
Banka těl mě okouzlila, Banka těl mě prostě dostala!!

3 komentáře:

  1. Requiem for a dream k Bance? Wow, tak to je naprosto geniální nápad!^^
    Mě samotnou by to asi nenapadlo, ale ta písnička vážně perfektně sedí... *-*

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně úžasná píseň, video, kniha .. zkrátka vše! To video bylo vlastně takovým moc hezky udělaným, tříminutovým sestřihem celého Titanicu a hudba se mi hodila jak k tomuto filmu, tak i k Bance těl. Viděla jsem i tvou videorecenzi a opravdu musím říct, že na knihu mám úplně stejný názor.
    Jinak nad zapojením se do tohoto meme už také delší dobu přemýšlím, jen teď přes léto ještě přidávám obdobné příspěvky do Zpěvavého léta, takže jakmile dodělám to, asi se vrhnu i na tohle, které vytvořila Veryuu :)).

    OdpovědětVymazat
  3. Banku všichni tolik chválí.. a já se zdržuji se sra*kama jako je Šerochodec.. :D to je k vzteku :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com