pátek 3. srpna 2012

Jaké knihy si vezmu pro temné noci na chatě?



Skvělé meme, které pořádá ještě skvělejší VeEee :)


Jakých knížek se bojím?
( ono jich je hodně, ale aspoň některé uvedu :))

Na pokraji temnoty
Ať žije Barbara Erskinová! Jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelek. Je to paní spisovatelka s velkým P a S. A že její knihy ještě neznáte? Tak to děláte chybu a musíte ji rychle napravit! Píše dokonale. Tahle knížka mě dostala. Je opravdu strašidelná a strašně dobře se čte. Ještě se k ní někdy moc ráda vrátím. Ten konec.. bez komentáře.. naprosto mě dostal :)







Dům ozvěn
Ano, další kniha od Barbary. Dům ozvěn je mysteriózní kniha, ve které se objevují duchové a je to .. strašidelné, mrazivé, dokonalé. Pokud se rádi bojíte, tak rozhodně doporučuju.








Vteřinu poté
Kniha, kterou jsem nečetla a které se i tak bojím :D Četla ji má mamka a babičky a ty mi řekly, jak knížka probíhá ( a bohužel i jak končí), takže jsem v obraze. Této knížky se bojím z toho důvodu, že kdyby se to stalo, tak jsme v háji zeleném.. a to úplně všichni. Ano, před touto knihou mám velký respekt.







Nezvaný host
Skvělá knížka o naprosto zvráceném fanouškovi filmové herečky. Jde po ní i po její dospívající dceři a tahle knížka vystraší snad úplně všechny. Je to opravdu psycho, hlavně ten konec. Lisa Jackson patří mezi mé další  VIP spisovatelky. Píše úžasně.








Nebezpečná minulost
Nebezpečná minulost je opravdu.. nebezpečná :) Pro tuhle knížku mám slabost. Je to dokonalost! Psycho-hororový thriller, který nikoho nenechá klidným. Znejistí Vás a zanechá ve Vás velký dojem.. Kniha s velkým K. Opravdu.. Nikdy na ni nezapomenu a ještě si ji hrozně moc ráda někdy přečtu znovu.







Bez tváře
Myslím, že už ten název je děsivý, nemyslíte? Ano.. v téhle knížce jde opravdu o to, že vrah ženám zaživa stahuje obličej a před ním ještě s nimi hraje hru na štvanou zvěř. Kniha není pro každého, ale dá se zvládnout. Je napínavá a čtivá.








Les rukou a zubů
Kdysi jsem už tuhle knížku četla a v nejbližší době to hodlám zopakovat a připojit k tomu i druhý díl :) Tahle kniha je děsivá. Pro mě je děsivá už jen ta představa - vesnice, kolem plot a za ním zombie, kteří se za Vámi snaží dostat. Br.. je mi z toho zima. Už se fakt moc těším na to, až si knížku znova přečtu :)







Závist
YA kniha, která je naprosto super!! Dýchá z ní na Vás ta strašidelná atmosféra a Vy se dokonale můžete soustředit na děj. Tato kniha mě velmi mile překvapila. Jasný palec nahoru!







A mohla bych zmínit i další knihy - Nejsem sériový vrah, Amazonie, Neznámá pravidla, Závěje... a tak dál. Ale to by bylo na dýl. Ukázala jsem Vám alespoň nějaké knihy, které já, osobně, považuju za strašidelné :) 

A kterých knih se bojíte Vy??


2 komentáře:

  1. :DD tak ti zase píšu...
    Inheritance jsem dočetla a musím říct WOW...takže si to taky rychle přečti...já jsem se do všech knih o Eragonovi úplně zamilovala :DD
    Taky jsem přečetla Les rukou a zubů a jak jsi říkala v měsíční chvástačce tak jsem to taky moc neprožívala..nezaujalo...takže kdybych to měla hodnotit tak tomu dám průměr,milostné scény mi až moc připomínali všechny knihy podobného typu...no prostě nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hej musím si to přečíst co nejdřív!! :D
      Jinak na Les rukou a zubů se chystám tak jsem zvědavá, co na to řeknu :)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com