úterý 21. srpna 2012

Antarktida: Zmrtvýchvstání - recenze


Autor: Jeremy Robinson
Nakladatelství: BB/Art
Rok vydání v ČR: 2009
Žánr: dobrodružný, thriller, akční
Anotace: Nový temný světadíl hrůzy. Vstup jen na vlastní nebezpečí. Svět zápolí o nárok na nový kontinent… Zemská kůra se vlivem geologických posunů přemísťuje, dochází k přesunům světadílů a umírá spousta lidí. Svět se potýká s globální katastrofou a snaží se postarat o miliardy lidí bez domova. Jako nová naděje se rýsuje Antarktida, která náhle roztála a stala se vzkvétající oázou. Světové velmoci se místo vedení světové války, kterou by žádná země nevydržela, uchylují k soupeření o dosažení centra Antarktidy. Tři vítězové soutěže si kontinent rozdělí. Do tohoto závodu je vtažena i Mirabelle Whitneyová, jedna z mála odborníků na tento světadíl, kteří přežili. Jako členka americké speciální jednotky se do Antarktidy vydává a střetává se s nebezpečím, jež daleko překonává i její nejhorší obavy. Strašnější než trpká historie rozervané rodiny, než ohavné záměry jejich lidských nepřátel, než prehistorické stvůry znovuzrozené díky anhydrobióze jsou – nefilové. … aby zjistila, že už je obsazeno

Dneska je videorecenze jaksi delší, trošku moc jsem se rozpovídala. Snad Vám to nebude vadit :-)) Za tu délku se opravdu omlouvám, ale o téhle knížce prostě nejde mluvit jenom chvilku :))
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

6 komentářů:

  1. Já se ve tvých videorecenzích přímo vyžívám. :))) Vždycky jsou tak úžasně zpracované a ty o recenzované knize vždycky naprosto dokonale mluvíš :))) Takže jako obvykle, chválím, úžasná recenze :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjeda.. hrozně moc děkuju, ale přeháníš to.. Já mám většinou pocit, že tam místy mluvím hrozně nelogicky a tak nějak zvláštně :DD Ale děkuji, takový komentář vždycky potěší :))

      Vymazat
  2. Ahoj, tvůj blog je boží!!! Narazila jsme na něj dnes, ale už jsem shlédla všechny tvé měsíční chvástačky a videa :) jsi moc sympatická. nechceš spřátelit??? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!!
      Hrozně moc Ti děkuji.. Tvé pochvaly si moc vážím♥ díky :))

      Jinak já blogy klasicky nespřáteluji, snad se nebudeš zlobit. Nestíhám obíhat a na PC ani nejsem denně. Ale na Tvůj blog se hrozně moc ráda kouknu :)

      Vymazat
    2. Taky se přidávám k pochvale - Rodaw? Jsi úžasná! Už jen to jak mluvíš je boží a potom k tomu ještě super názory na knížky! :)

      Super video a knížka mě docela zaujala! :)

      Vymazat
  3. Bylo to večer, v devět večer :) .. mám poměrně slušné osvětlení v pokoji, takže se to dalo.. :) .. jinak opět hrozně moc děkuju za ty tvoje dlouhatananááánské komentáře, ty prostě umíš potěšit :) .. Vondrušku si určitě přečti, je to jeden z mých nejoblíbenějších českých spisovatelů :) .. no a Hra o trůny? Jak to, že jsi ji ještě nečetla? Styď se!!! :D a rychle utíkej do knihovny nebo do nějakého obchodu! Je to nejlepší, nejúžasnější, nejnapínavější a nejdokonalejší fantasy sága.. ty postavy si prostě zamiluješ.. je to naprosto geniální... já nemám slov, radši si přečti moji recenzi, jo? :) ... ještě jednou díky moc za pochvalu!

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com