sobota 28. července 2012

Závist - recenze


Autor: Gregg Olsen
Nakladatelství: Fortuna libri
Rok vydání v ČR: 2012
Žánr: thriller, mysteriózní
Anotace: Román o prázdné rakvi - Vražda je tak sprosté slovo... Noc, kdy Katelyn zemřela, se stalo cosi, co všechno změnilo. Zlo má nejrůznější příchutě. Někdy je hořké, jindy ošidně sladké. Katelyn zjistila den své smrti. V jeden okamžik byla deprimovaným teenagerem a zároveň ztratila život. A pak... ležela na stole z nerezové oceli, oči skleněné, tělo studené, a byla opravdu, ale opravdu mrtvá. Jak se to stalo? Byla to sebevražda, nebo vražda? A kdo za to nese vinu? Dvojčata Hayley a Taylor Ryanovi zakopnou o důkaz, který je mnohem více znepokojující než si vůbec dokázali představit... a prolitá krev je přivede na stopu tajemství z dávné minulosti, o níž by raději ani nic nevěděli. Autor se nechal inspirovat pravdivým příběhem internetové šikany a Závist je prvním dílem odvážné, otevřené a hrůzostrašné série, která vás přivede až na hranu mezi životem a smrtí.


Pod videem najdete jako vždy fotky :-)

Moje hodnocení: 5 hvězdiček
Knížku opravdu doporučuji, je úžasná. Za recenzní výtisk moc děkuji nakladatelství Fortuna Libri.












5 komentářů:

  1. Supe recenzia! Knihu som si už predtým chcela prečítať a teraz si ma v tom utvrdila :), no zároveň by som ju hrozne chcela mať doma, je vážne nádherná.<3 Inak neviem prečo, ale doteraz som si myslela, že Taylor je chalan.:D
    Tvoje obavy, že sa niečo stane psíkovi chápem, mám to podobne, i keď hlavne čo sa týka mačiek - milujem mačky. Ostatné zvieratká by ma však tiež strašne mrzeli...
    Btw - si na goodreads?(:
    Btw2 - som zvedavá, ako sa ti bude páčiť Anna and the french kiss, mňa tá kniha bavila a na dovolenku je to super voľba.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Knížku určitě doporučuji, je skvělá :)

      Btw - jsem tam sice zaregistrovaná, ale nechodím tam, takže ne :D
      Btw2 - je to božííí!! ještě jsem knihu nedočetla, ale líbí se mi strašně moc :)

      Vymazat
  2. Snad jedna z nejlepší recenzí, které jsem na Závist viděla. Opravdu, vážně skvěle recenzuješ a díky tobě bych si knihu hned přečetla, kdybych ji už neměla dočtenou. :D Netřeba snad říkat, jak moc sympaticky zníš a jak dobře se posloucháš. Kolikrát mám sluchátka na uších a tvoje videa si prostě poslechnu všechna naráz. Opravdu, tvoje videa mě baví. :) Jen tak dál, Rodaw. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se červenám!!!
      Děkuji moc moc moc, jsi opravdu milá :)

      Vymazat
    2. Rodaw, za pravdu se neděkuje. ;) Tvá videa jsou prostě bezva. :)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com