úterý 24. července 2012

Jak se zbavit kontrolního formuláře u komentářů

Ahojky!
Pro dnešek tu mám návod na jednu věcičku, kterou by možná někteří z Vás ocenili :) A to sice - jak se zbavit kontrolního formuláře při vkládání komentářů. Podle mě je to celkem otravná věcička, která Vás zbytečně připravuje o čas. Já sama jsem dlouho nemohla přijít na to, jak se jí zbavit. Upřímně já strašně moc ráda píšu komentáře, ale tahle věc mě vždycky tak trošku otráví. Když musíte 20x za den vyplnit ten otravný rámeček, je to tak trošku na zabití :)

A teď tedy zásadní otázka - jak se toho zbavit??
Přihlašte se do svého blogu a postupujte podle těchto kroků:

  • Nastavení
  • Příspěvky a komentáře
  • Zobrazit ověření pomocí slova - zde zadejte NE!
A to je vše :) V nastavení komentářů si můžete nastavit i další věci jako třeba "osobní vzkaz pro autory" a další super věcičky :)

V případě dotazů mi určitě napište, pokusím se odpovědět :)
Pomohl Vám trošku tento mini návod? :)

14 komentářů:

  1. Děkuji za návod :) Pomohlo mi to ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už vypnuté mám dávnejšie (aspoň myslím:D), ale fajn nápad na návod, tiež tie overovania nemám rada.:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to ověřování taky moc ráda nemám, ale i tak komentář vždycky napíšu :D Ovšem bez toho ověřování je to rychlejší :)

      Vymazat
  3. Tohle je naštěstí jedna z mála věcí, které se mi podařilo najít, ale určitě to ostatním s takovým problémem pomůže :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rodaw, ty mi přivádíš jednu radost za druhou. Tvé komentáře mě opravdu těší. :) A popravdě řečeno... Já už se pomalu přistihuji, že Hunger Games vyzdvihuji nad Stmívání. Faktem je, že je to stokrát lepší knížka s ohledem na příběh (Collinsová tě překvapuje v každé kapitole a ty hned na to umíráš infarktem), ale já nevím... To Twilight je tak hezky napsané a já mám při čtení tak velkou radost, že se jí to snad tímto i vyrovná. :) Jjda, za chvíli ti tu v komentářích napíšu román. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad, protože, jak píšeš ty.. je to pěkně otravné :D

    OdpovědětVymazat
  6. ja som na to už pred pár mesiacmi urobila článok na mojom osobnom blogu a tiež to ušetrilo nervy mnohým ľuďom 8D aj mne, že konečne na menej miestach to musím zadávať, keď idem komentovať 8)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle mě vždycky strašně otráví! Naštěstí na to narazím max. 1 až 2x za den. :)

    Děkuju za komentář. Možná právě proto, že ta kniha je nereálná, u mě nebudila emoce. Každopádně je to zase něco nového a všimla jsem si, že lidi na tom osloví nejvíce právě to podsvětí.
    Na další video se taky těším. :) Já to s tím čtením mám horším, protože mám knižní výzvu - 120 knih za rok. To by se dalo, kdybych stíhala a dodržovala limit. Příští rok si něco takového dávat nebudu. :D Je to otrava, když člověk čte proto, aby dodržel nějaký limit. :D :)Je to takové novoroční předsevzetí. Jedno z mála, které se snažím dodržovat. :)

    OdpovědětVymazat
  8. To mě vždycky tak naštve, když napíšu komentář a vyjedeme mi toto :)
    Díky tvým mini návodům jsme se naučila vytvářet dotazíky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, máš moc super blog a jak vidím, jsi má spřízněná duše! :D =) Miluju Titanic a knihy jako ty.. nechceš spřátelit? Byla bych moc ráda.. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Díky moc! Ano, knížky a Titanic forever! :)
      Jinak já takhle klasicky nespřáteluju, takže asi Tě zklamu :( Každopádně moc děkuji za nabídku :-)

      Vymazat
  10. Jee, díky za návod! Já ani nevěděla, že se mi to tam objevuje a zřejmě asi objevovalo..tak teď snad už nebude! :) Dík!

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za návod, vůbec jsem si s tím nevěděla rady :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com