neděle 8. července 2012

Informace o mně aneb kdo vede tento blog?

Napsat článek o své vlastní osobě tak, abyste mě co nejlépe poznali je docela těžký úkol a ať už sem napíšu cokoliv, tak si stejně myslím, že nejlepší obrázek si o mně uděláte Vy sami :-)
Ale napíšu pár věcí, které by Vás třeba mohly zajímat :-)

Cvrček - pejsek z útulku
Na internetu mě najdete pod přezdívkou Rodaw. Proč zrovna tahle přezdívka? Vychází z mého nejoblíbenějšího filmu - Titanicu. Tento film miluju už od nějakých svých 4-5 let a přezdívku Rodaw mám díky němu ( Ro - Rose , daw- Dawson). Takže to jen tak na úvod o přezdívce :-) Když tedy odbočím od Titanicu, tak co bych Vám o sobě ještě napsala? Narodila jsem se na Halloween roku 1995 a možná díky tomu Halloweenu mě zajímá tajemno, nadpřirozeno a ráda se dívám na mrazivé a strašidelné filmy. Nemůžu říct, že bych měla ráda horory - krev, mučení, zombie... to nemusím. Mně jde spíš opravdu o tu atmosféru.
Arínek - pudlík se vším všudy
Jsem jedináček, žiju s mamkou, s prarodiči a s hromadou zvířátek :-)
Chodím na gymnázium, takže ve školním roce nemám zase tak moc času. Jednou bych se chtěla dostat na medecínu, abych zachraňovala životy :-) 
A co dělám ráda ve volném čase? Dalo by se říct, že většinu svého volného času trávím se svými pejsky. Zvířátka celkově miluju ( doma máme 9 koček, 2 psy a 2 morčata ) a mám slabost hlavně pro pejsky. A nejvíc pro pejsky z útulku. Doma sice máme rozmazleného pudlíka s rodokmenem, ale Cvrček je z útulku a je to naše zlatíčko. Psí útulky se snažím podporovat. Asi mým největším úspěchem bylo to, že jsem se s pomocí pro útulky dostala i do rádia.  Ale stejně... nejvíc člověk pomůže, když si pejska z útulku přímo vezme a nabídne mu domov. Pejsek mu to milionkrát vrátí svou láskou, věrností a oddaností. Takže pokud máte tu možnost, neváhejte a poskytněte domov pejskovi z útulku, který Vám pak bude vděčný do konce svého života.

Asi nemá smysl pást, co si myslím o lidech, kteří vztáhnou ruku na zvíře. Vraždila bych je.. dál to radši nebudu rozvádět.. 
Sice jsem oficiálně jedináček, ale já to beru tak, že mám doma dva brášky, psí brášky :-)♥
Jinak ve volném čase ráda jezdím na koloběžce, na bruslích, běhám , čtu♥ , dívám se na televizi , dělám blog, hraju na klavír, zpívám:D a snažím se řídit mottem "Ať každej den stojí za to" (Jack Dawson, Titanic , 1912).

A samozřejmě nesmím zapomenout na to, že miluju knížky!! Nejen jejich čtení, ale i jejich nakupování. Mám to štěstí, že má mamka je stejný knižní nadšenec jako já, takže knížky jsou u nás velmi oblíbené a vítané.

Pokud by Vás cokoliv zajímalo, napište a já moc ráda odpovím :-)
Rodaw

5 komentářů:

  1. Leonardo DiCaprio je úžasnej, viděla jsi film Počátek? hraje tam a ten film je prostě božííí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky sepsáno, většinu věcí už o tobě vím, ale je fajn si to takhle přečíst v jednom článku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Muhaha, Alexe Pettyfera taky miluju, ten jeho britský přízvuk... mmm... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj vztah ke zvířatům obdivuju. Sama zastávám podobné názory a taky máme doma šílený zvěřinec :) Pokud bys byla v sobotu v Brně, máme tam s dalšími třemi autorkami fantasy literární besedu. Více o akci zde https://www.facebook.com/#!/events/432681330109185/
    Zdraví Teri Janišová http://druhy.erilian.cz/autorka/

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com