pondělí 25. června 2012

Týden s knížkou 8

Další Týden s knížkou :-) Natáčela jsem ho včera a za tu dobu jsem již stihla přečíst Nemám žádné jméno, takže momentálně už čtu jinou knihu a to Pes ve městě :-))
Doufám, že se Vám video bude líbit, protože Týden s knížkou (jak jsem se tak koukala) se stává docela populární rubrikou, za což samozřejmě moc děkuji :-))
Dělá mi radost dívat se i na Vaše videa (seznam najdete zde).
No dost povídání a tady je video:


8 komentářů:

  1. Super video, jako vždycky! Já plánuju video do tvé soutěže rozhodně natočit a to co nejdříve, ale púotřebuju na to klid :) Tak snad hned začátkem prázdnin...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to je skvělá zpráva :-)) Však je ještě času dost, už se těším ;-)

      Vymazat
  2. Super :) Do té tvé soutěže jsem se chystala přihlásit, ale najednou prostě nevím kde začít, takže si to asi nechám utéct...
    Juu, kde jsi sebrala Morovou ránu, ta mi chybí a nikde ji jako naschval nemají!! :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji vyhrála u Snow Fairy (http://nickyhokniznikoutek.blog.cz/ ) a teď mi ještě jedna přišla do soutěže, co bude tady na blogu v červenci :)) Třeba ji vyhraješ :-D ;-)

      Vymazat
    2. Kdyby se ti náhodou knížka líbila, nedávno jsem v levných knihách potkala zbývající tři díly za 29Kč ... Třeba by je mohli mít i u vás :)

      Vymazat
  3. Ahoj Rodaw! O tvém projektu jsem se dozvěděla od své sestry Hany, rozhodla jsem se že se připojím. Svoje videa budu přidávat každou neděli. Doufám že se budeš dívat a budu moc ráda když mě budeš kontaktovat o soutežích! Děkuji! Můj blog se jmenuje http://videa-fotky-ostatni.blog.cz/
    Tak ahoj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak to je skvělá zpráva!!
      Na Tvá videa se už teď moc těším!! :)

      Vymazat
  4. Jsi úžasný človíček a i když se na ty videa dívám takhle pozdě, je to úžasné. Jsi skvělá holka, Rodaw a moc bych tě chtěla poznat osobně. Snad mi to někdy vyjde a konečně za vámi přijedu do Brna :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com