čtvrtek 28. června 2012

Povídání s bloggery aneb nebojte se mluvit!

Povídání s bloggery?
Ahojky, všechny Vás zdravím!
Jsem to s novým "projektem" nebo alespoň s nápadem. Uvidíme, jak bude úspěšný :-D
Co takhle popovídat si naživo s ostatními bloggery?
Myslím, že skvělá příležitost jak pro nás - bloggery - , tak i pro návštěvníky. Teď Vás ale s mým nápadem trochu blíž seznámím :))

Možná víte, že jsem tak trochu šílený člověk, co rád mluví. To poznáte už podle množství videí, které natáčím. Psaní miluju taky, ale když mluvím, můžu toho říct daleko víc.
Taky mám na svědomí společně s Veryuu sraz knižních blogerů v Brně. Ovšem je mi líto, že ne všichni do Brna můžou dojet, tak mě napadla jedna věc...
Věc, díky které se můžou sejít Češi i Slováci, Pražáci i Brňáci.

SKYPE
.. aneb dost výhodná aplikace, že? Já upřímně ho zas tak hojně nevyužívám, ale myslím , že by pro naše účely posloužila dokonale.
Pokud byste tedy byli ochotní mluvit na skypu s ostatními knižními nadšenci - PŮJDETE DO TOHO SE MNOU?


Podle toho, kolik se Vás přihlásí atd. domyslím to, jak to celé bude probíhat (především počet volajících). No a témata? Především knihy, jak jinak :-)
I když vím, že pokud budu volat s Hanyuu, budou i horory :D a pokud s Terkou, nevyhneme se Gilmorkám a Titanicu♥.
Takže hlavně knihy :) + samozřejmě takovéto povídání o blogování a třeba i o životě.


Uvidíme :-)) Pro mě jsou témata, o kterých se dokážu maximálně rozkecat tyto: knihy, Titanic, Gilmorky/Buffy, zvířátka a horory :D


Je to nápad, ale budu ráda, pokud třeba někoho zaujme :)


A jak se přihlásit?


+ odkaz na facebook, kde se nejspíš bude vše domlouvat :)



6 komentářů:

  1. Já bych do toho šla. Jen mi dej potom vědět, kdy to uspořádáš. :D Skype a především mikrofon jen málokdy spolupracují a navíc bych musela vylidnit celý obývací pokoj, abych se nemusela bát, že mě bude někdo rušit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš vážně super nápady :D, tohle mě moc zaujalo, mohlo by to být skvělé zpestření celého blogování a navíc, kde jinde hledat další knižní (i jiné) nadšence, taky by bylo fajn mít možnost pokecat si s někým kdo má nějaké stejné zájmy, jako já sama a u knižních blogerů, by byla jistota aspoň v jednom :D... takže za mě, proč ne, nápad je to dobrý, líbí se mi a určitě bych se třeba ráda zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych do toho určitě šla, je to skvělý nápad, jak navázat přátelství s různými blogery a popovídat si. Formulář jsem vyplnila a na Facebook jsme se přidal taky. :) Těším se

    OdpovědětVymazat
  4. To je super nápad, hoci sa asi nezapojím.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud se to uskuteční, ráda se přidám.. Skype je chytrá věcička, to jo :DD :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak do toho bych šla taky. Sice Skype nemám, ale neni problém si účet udělat. Jen budu muset vědět přesně kdy se tam sejdem abych v čas upozornila ségru, že budu potřebovat společnej noťas nerada se ho vzdává, ale sem starší takže bude muset ustoupit) :D - na kompu nemáme ani kameru ani sluchátka :D Ale nápad je to výtečnej :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com