středa 13. června 2012

Měsíční nej: KVĚTEN 2012

Nazdárek! Tak dneska uvádím novou rubriku, která se Vám doufám bude líbit :) Jinak pokud sledujete Knihánkov na facebooku, tak už možná víte, že brzo se tu objeví nový systém videí. Zkrátka teď to bude na Knihánkově žít :D
Tohle videjko si užijte a určitě mi napište, jak se Vám líbí a co na něho říkáte. Pokud Vás video zaujme, klidně na toto téma natočte své vlastní video, budu jen ráda!! :)



14 komentářů:

  1. O prázkách se k tobě přidávám :) i když to bude trapný, protože nejsem schopná mluvit tak, aby to mělo hlavu a patu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je to božíí!! Taky se možná o prázdninách přidám! :) Je to skvěléé! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chválím za super nápad, tuhle rubriku si ráda čtu i u Syki :) A obdivuju tě, že sis dala takovou práci s těmi cedulkami... Jen bys je příště mohla dát blíž, aby byly lépe vidět i ty nápis u jednotlivé cedulky :)
    Já sama za sebe ale nesouhlasím s hrdinou měsíce, protože někdo, kdo postřelí nepřítele, ale zastřelí přítele, pro mě není hrdina :/
    A ještě, s největší pravděpodobností se k tobě s touhle rubrikou přidám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, že se přidáte, už se těším na Vaše příspěvky! :-)
    Ano, u Syki je tato rubrika také, jen pod jiným názvem a dělá to trošku jiným způsobem :)

    Emily.L: No.. říkám že v hodně věcech jsem s ním nesouhlasila, ale i přesto ho mám ráda :) Ale přiznávám, že udělal hodně chyb..

    OdpovědětVymazat
  5. Nevim jestli se přidám, asi by záleželo na tom kolik toho za daný měsíc přečtu. Možná bych mohl zavést Dvouměsíční nej. :D
    Jinak pěkný. Taky jsem zvědavý na recenzi na Past.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné video a dobrý nápad. Určitě se taky přidám příští měsíc. Hrozně mě baví sledovat tvoje videa a vždycky se ráda dozvím, komu se jaká kniha líbila/nelíbila, kdo má jakého oblíbeného hrdinu, takže se těším na další video.
    Rozhodně jsou cedulky zajímavé a originální, jen je pravda, že příště bys je opravdu mohla dát trochu blíž ke kameře, ať si je můžeme lépe prohlídnout ;)
    Jinak, super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké video :) Líbí se mi to a ráda to budu sledovat každý měsíc... No... ohledně tvých videí jsem toho už řekla, myslím, dost :D takže víš, že se mi líbí a takové ty moje žvásty kolem... prostě pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takže Divergence jasně vede. :D :) Tu knihu si plánuju přečíst. Klidně se zapojím, problém je, že si moc nepamatuju ty knihy, které čtu. Čtu jich vždy okolo 10 (kvůli předsevzetí), takže těch postav je hromada. Můžu vybrat třeba jen pár?

    OdpovědětVymazat
  9. Divergence je lepší než Hostitel? =O Sakra, tak to si to budu muset přečíst co nejdřív... Už se nemůžu dočkat, až dám o prázdninách re-reading. :))

    OdpovědětVymazat
  10. uplne užasne to tu máš! Vďaka tvojmu blogu a recendziam som objavila knižku Závisť, ktorú dostanem síce až na narodky ale teším sa na ňu :D Milujem knižné blogy a toto je jeden z naj...chcela by som tiež natočiť nejaké to mesačné naj, ale to plánujem až keď si trošku prerobím blog...na druhej strane, dala si mi skvelé typy na knižky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!!
      Hrozně moc děkuji. Jsem ráda, že jsi díky mně Závist objevila. Je to opravdu úžasná knížka!!
      A video určitě natoč! Moc ráda se na něho podívám :-))

      Vymazat
  11. Ahoj, tvůj projekt nebo meme mě velmi zaujal a ráda bych se taky zapojila. Teda už delší dobu jsem si říkala, že se do něčeho takového pustím, ale pak jsem došla k názoru, že takovýto projekt možná už někdo vymyslel a možná tu jde o autorská práva. Rozhodně ale nechci natáčet videa. To v žádném případě! Ale chtěla bych se také zapojit nějakou svojí upravenou verzí. A tak se ptám: bylo by to možné? :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com